Als vanouds film kijken in het Grand

Foto: Jan Korebrits

Op zaterdag 17 december opent de Grand Theatre bioscoop haar deuren voor een kerstfilm, waarvan de opbrengst naar Serious Request gaat.

Misschien kunt u zich nog wel herinneren dat u vroeger met uw ouders, of als ouders zijnde met de kinderen gezellig naar het Grand Theatre ging. Of als student naar de sneak. Het monumentale pand is al sinds 1912 een grote trekpleister voor jong en oud uit Breda en wijde omgeving.

Sinds eind 2015 is in het Grand Theater een boekhandel gevestigd. In die boekhandel vinden voortdurend allerlei evenementen plaats: muziekavonden, literaire lezingen en filmvertoningen in samenwerking met het Filmhuis Breda en je kunt er terecht voor heerlijke koffie en thee. Het historische pand vertelt een verhaal dat al meer dan honderd jaar oud is. U kunt zich voorstellen hoeveel mensen sinds 1912 over de rode loper hebben gelopen.

De #SR16 bioscoopdag wordt georganiseerd door Roos-An de Wijs van de opleiding Evenementen medewerker. Vanuit deze opleiding organiseert zij, als onderdeel van haar eindexamenproject een evenement om geld in te zamelen voor het goede doel Serious Request.

Het is de film ‘A Christmas Story’ (1983) op zaterdag 17 december vanaf 9.30 inloop bij Grand Theatre Boekhandel op het Van Coothplein in Breda.

Kaartverkoop is aan de deur voor maar €4,50 en daarmee steun je 3FM Serious Request 2016, laat ze niet stikken! Het hele bedrag komt ten goede aan dit doel.

Aanvangstijden: 10.00 uur, 12.00 uur, 14.00 uur en 16.00 uur.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen