Feestje op Chasséveld, Lucas Hamming afsluiter

Frank en Domien zijn los! Ze zijn net aangekomen op het Chasséveld en krijgen een rijstwafel met kaas. Domien wilde jonge kaas, Frank koos voor oude kaas. “Ze wilden geen appel dit jaar”, aldus Annemiek die de hele avond aan elkaar praatte. Frank: “Hij smaakt heerlijk! Ik word er heel gelukkig van.”

Frank en Domien bleven de hele week heel energiek. “Het was fantastisch. En ik kan me geen andere persoon bedenken waarmee ik dit avontuur had willen aangaan”, aldus Domien. Hoogtepunten? “Het Hollandse uurtje”, zegt Frank. “Al die Nederlandse zangers. Het bleef maar komen.”

Het eindfeest voor Serious Request begon vrijdagmiddag al met een optreden van Rondé, gevolgd door HAEVN, Jett Rabel, Frenna en Jonna Fraser, Ward, Douwe Bob en Lucas Hamming als grote afsluiter.

Vrijdagmiddag gaf ‘nieuweling’ Ward al een voorproefje in het Glazen Huis bij Domien en Frank, maar vrijdagavond was het dan echt zo ver: zijn optreden met de Big Band ‘Start Spreading The News’. Vlak daarvoor stalen Frenna en Jonna Fraser al de show.

En dan Ward. Hij had er zin in en dat was duidelijk te zien. Hij kreeg het hele Chasséveld op z’n hand! Tot zover zijn 15 minutes of fame. Hoewel, die had hij natuurlijk al gekregen.

Posted by Breda.Nieuws.nl on Saturday, 24 December 2016

Lucas Hamming afsluiter SR16

Daarna was het de beurt aan Douwe Bob. Zijn kleine hondje – net twee weken oud en nu al de liefde van zijn leven – mocht niet mee. “Daar is hij nog te klein voor”, aldus Douwe backstage.

Ook kleine Tijn mocht nog even op het podium komen om te vertellen wat hij vandaag allemaal nog gedaan heeft. Het hele Chasséveld gaf hem een groot applaus en begon spontaan te zingen voor de jonge man: Tijntje bedankt, Tijntje bedankt, Tijntje, Tijntje, Tijntje bedankt…

De absolute afsluiter was voor Lucas Hamming, die het thema voor Serious Request 2016 mocht schrijven. De opbrengst van de track gaat integraal naar Serious Request.

Onze fotograaf was er bij. Later meer foto’s vanaf het Chasséveld.

 

 

Reacties