Wie is de meest verleidelijke man?

Foto: Christine le Duc

We zijn geboeid, geobsedeerd, misschien wel geïndoctrineerd door de films van Fifty Shades. Christian Grey, de ultieme verleider, de man die dominant zijn aantrekkelijk voor ons heeft gemaakt, acceptabel zelfs. Maar is hij nu de meest verleidelijke man ooit? Ergens in Nederland loopt er een man rond die deze titel écht verdient. Misschien zelfs wel in ons eigen Breda…

Christine le Duc gaat op zoek naar die meest verleidelijke man van Nederland. Vanaf vandaag kan iedereen gedurende vier weken dé man aanmelden die hun bloed sneller laat stromen en kunnen mannen zichzelf aanmelden. De man die wordt gekozen als ‘De Meest Verleidelijke Man van Nederland’ kan rekenen op een zinderende ervaring: hij wordt gefotografeerd door topmodel en fotograaf Kim Feenstra én wint een all-inclusive reis naar Ibiza voor twee personen.

Op 2 februari is officieel de zoektocht gestart naar, tot nu toe, het best verborgen geheim van ons land. Is jouw partner, of ben jij, ‘De Meest Verleidelijke Man van Nederland’? Ga dan nu naar: www.demeestverleidelijkeman.nl.

De zoektocht naar ‘De Meest Verleidelijke Man van Nederland’ (#meestverleidelijkeman) loopt van donderdag 2 februari tot en met 17 maart en wordt aangejaagd door mediapartner VROUW Magazine. De komende weken kan iedereen dé man aanmelden die hun bloed sneller laat stromen en kunnen mannen zichzelf aanmelden. Dit kan tot en met 28 februari. Vanaf 1 maart mag Nederland helemaal losgaan en stemmen op hun meest verleidelijke man. Uiteindelijk beslist een professionele jury, met hierin onder andere Beertje van Beers, wie de ultieme eretitel ‘De Meest Verleidelijke Man van Nederland’ een jaar lang mag dragen.

De 12 mannen met de meeste stemmen, de genomineerden, worden allemaal geportretteerd en krijgen de felbegeerde plek op ‘De Meest Verleidelijke Mannen Kalender’. De juiste lens wordt alvast uitgezocht door Kim Feenstra, zij zal de grote winnaar fotograferen. Hij wordt voor eens en voor altijd vastgelegd door het topmodel en nummer twee van ‘Het Perfecte Plaatje’. Maar dat is niet alles. De winnaar reist ook af naar Ibiza, aangeboden door Corendon, met de vrouw of man van zijn keuze, waar zij een week kunnen genieten op een luxe all-­inclusive oord. Voorafgaand aan deze reis mag de winnaar een koffertje met liefdesartikelen vullen bij Christine le Duc.

Niet alleen de winnaar valt in de prijzen, maar ook de personen die de moeite nemen om te nomineren, aanmelden en/of stemmen. Zij maken kans op een spannend liefdespakket, een shoptegoed voor Christine le Duc of bioscoopkaarten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen