Erop of eronder voor Familie Snorhaar

De crowdfunding voor Kattenhuiskamer Familie Snorhaar loopt op 18 april ten einde. Inmiddels is 95% van het doelbedrag behaald en hopen de initiatiefnemers op doorgang van het project en zo het tweede kattencafé van Noord- Brabant te kunnen openen in een prachtig monumentaal pand aan de Haagdijk te Breda.

Op www.voorjebuurt.nl/kattencafe-breda is alle informatie over het project te vinden.

Kattenhuiskamer Familie Snorhaar

Kattenhuiskamer Familie Snorhaar wordt een huiskamercafé waar katten worden opgevangen die een veilig thuis nodig hebben. De katten wonen permanent in het café. Bezoekers mogen met de katten knuffelen en van hun gezelschap genieten. Het is niet de bedoeling dat bezoekers hun eigen huisdier meenemen. Naast de reguliere horeca wordt sociaal ondernemen een belangrijk onderdeel van het kattencafé; stageplaatsen voor studenten, werkervaringsplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en andere vormen van dagbesteding. Om die reden hebben zij inmiddels van Stichting DOEN en het VSB fonds een mooie bijdrage ontvangen.

Geef het laatste steuntje in de rug!

Door actief actie te voeren voor de crowdfunding zijn al een hoop mooie doelen behaald. Nu doet de laatste kans zich voor en alle aandacht om het tot een groot succes te maken is meer dan welkom. Daarom vraagt de Familie Snorhaar u om het laatste steuntje in de rug.

Reacties