Out & Proud: voor LGBT-jongeren in Breda

Foto: Out & Proud Breda

​​LGBT-jongeren​ ​tot​ ​en​ ​met​ ​27​ ​jaar​ ​krijgen​ ​een​ ​eigen​ ​belangenorganisatie.​ ​De nieuwe​ ​organisatie​ ​Out​ ​&​ ​Proud​ ​gaat​ ​zich​ ​inzetten​ ​voor​ ​de​ ​belangen​ ​van LGBT-jongeren​ ​in​ ​de​ ​regio​ ​Breda. De organisatie laat via Facebook weten ook meetings en leuke activiteiten te gaan organiseren.

Op dit moment is er geen belangenorganisatie voor LGBT-jongeren in de regio Breda actief. Er is COC Tilburg – Breda, maar deze organisatie heeft momenteel geen jongerenafdeling. Een aantal jaar geleden werd door de gemeente Breda besloten het COC, dat volledig afhankelijk is van subsidie, weg te bezuinigen.

Out & Proud is een frisse en jonge organisatie die zich wil inzetten voor LGBT-jongeren in de regio Breda. Hieronder vallen ook o.a. Etten-Leur, Hoeven, Sprundel, St. Willibrord, Drimmelen, Dorst, Oosterhout, Terheijden, Made, Prinsenbeek. Volg Out & Proud op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van de allerlaatste nieuwtjes, meetings en leuke activiteiten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen