Al twee decennia racen in Breda

Foto: Lott66

In september bestaat “de kartbaan” in Breda 20 jaar. Wat ooit begon als puur een kartbaan onder de naam “Indoor Kartcentre Breda” op 13 september 1997, is vandaag de dag in 2017 het uitgebreide en gevarieerde activiteitencentrum “Lot66”. Vanwege dit jubileum zal Lot66 hier heel de maand september aandacht aan besteden.

Er zijn diverse prijsacties in de maand september waaronder prijsacties voor degene die zijn geboren in 1997 en september 2007.

Daarnaast zal Lot66 wekelijks terugblikken naar hoe het vroeger allemaal was. Dit zal vooral gebeuren via social media op facebook en twitter, maar ook op locatie zelf gaat Lot66 hier aandacht aan besteden. Via een kartsimulator die Lot66 later dit jaar zal uitbrengen kun je op locatie de oude circuits nog een keer digitaal beleven. Zo kun je onder andere oud promotie-tekenwerk zien van de oude mascotte “Frits”, welke getekend zijn door René Uilenbroek. Zo doorlopen we de periodes van Indoor Kartcentre tot Lot66.

Over Lot66

Lot66 is op zijn locatie ooit begonnen als “de kartbaan van Breda”, maar is inmiddels gegroeid tot een groots indoor activiteitencentrum/leisurecentre waar men naast karten ook kan laserschieten, sumoworstelen, roboxen, klimmen, escape room “The Casino Heist” en nog veel meer. Als nieuwste activiteit komt er binnenkort bowling bij. Lot66 biedt ook outdoor activiteiten aan zoals Solex en Segway tochten. Daarnaast kan er voor zowel kleine als grote groepen uitgebreid worden gedineerd.

Voor de businessmarkt biedt Lot66 tevens ruimte en faciliteiten voor meetings en bedrijfsuitjes.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen