Workshop “Flirten met bedrijven” voor maatschappelijke organisaties

Stichting Betrokken Ondernemers Breda houdt op 12 oktober 2017 vanaf 19.30 uur de workshop ‘Flirten met bedrijven’ voor maatschappelijke organisaties en verenigingen.

Bij de stichting zijn zo’n 150 bedrijven aangesloten die zich willen inzetten voor de samenleving.

Meet & Match

“Op 24 oktober houden we een Meet & Match voor aangesloten partners en Bredase maatschappelijke organisaties. Organisaties geven aan waar ze hulp bij kunnen gebruiken en bedrijven spelen daarop in door medewerkers en bedrijfsmiddelen beschikbaar te stellen. Deze workshop is hierop een voorbereiding en leert maatschappelijke organisaties hoe ze hun behoeften kunnen formuleren”, legt directeur Rombout Kerremans uit.

In 2016 waren er maar liefst 400 matches tussen maatschappelijke organisaties en het Bredase bedrijfsleven. Daarbij staken medewerkers van bedrijven hun handen uit de mouwen, bijvoorbeeld door met eenzame ouderen een dagje op stap te gaan of te klussen bij de kinderboerderij. Bedrijven stelden ook hun expertise ter beschikking en hielpen met een website, het opstellen van een communicatieplan of een workshop ‘Omgaan met geld’ voor kwetsbare jongeren. Veel matches werden daarnaast gevonden door materialen of ruimte beschikbaar te stellen. Een theatergroep kreeg bijvoorbeeld oefenruimte in de kantine van een bedrijf.

Aanmelden

Geïnteresseerde maatschappelijke organisaties kunnen zich voor 2 oktober a.s. aanmelden voor de workshop via Betrokken Ondernemers Breda. De workshop vindt plaats bij Rabobank Breda en kost € 25,- per persoon.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen