Ga jij trouwen? Doe inspiratie op bij de Love & Marriage Beurs

In het weekend van 21 en 22 oktober opent Breepark de deuren voor de Love and Marriage Beurs. Een toonaangevende trouwbeurs die al ruim 25 jaar door het hele land wordt georganiseerd. Na 25 jaar is de beurs eindelijk weer terug in Breda.

Buiten het feit dat het een mooi evenement is, is het ook een bijzonder moment voor Breepark. Door de annulering van de officiële opening afgelopen week, is dit het eerste evenement dat gebruikmaakt van de grote, centrale entree en bijbehorende foyer. Henry Martens, algemeen directeur Breepark is ontzettend opgelucht en blij: “Dit is een mooie nieuwe mijlpaal. Op naar de volgende!”  Ook Maarten Dop, organisator van de beurs reageert enthousiast. “De allereerste editie van onze beurs vond destijds plaats in het Turfschip. Mooi dat we nu 25 jaar later weer in Breda terug zijn in deze splinternieuwe locatie.”

Inspiratie en informatie

Tijdens de beurs staan ruim 75 standhouders en weddingprofessionals klaar om aanstaande bruidsparen en andere geïnteresseerden volop te inspireren en informeren over mogelijkheden voor hun grote dag. Er is een grote catwalk waarop de meest gerenommeerde bruids- en herenmodezaken hun collecties showen.

Data, openingstijden en toegangsprijs

De beurs is op zaterdag 21 & zondag 22 oktober geopend van 10.00 – 17.00 uur. De toegangsprijs is € 16.-. Dat is inclusief het Nationale WeddingShow en  Trouwplannen Magazine t.w.v. €8.95. Meer informatie en kaarten met korting vind je op www.trouwplannen.nl/love-and-marriage-beurs/

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen