Zoektocht naar de leukste branche- of beroepsorganisatie

Foto: CCI Groep

Zijn jullie de leukste branche- of beroepsorganisatie van Nederland? Geef jezelf en je collega’s dan op voor de actie “het leukste verenigingsbureau van Nederland” en win een verrassingsteamuitje voor het gehele verenigingsbureau!

Alle ledenorganisaties vertegenwoordigen samen het cement in de samenleving. De taak die op de schouders van ledenorganisaties rust is essentieel voor het goed functioneren van de samenleving. Zij werken hard voor hun leden en dat willen we belonen! Voor de eerste keer organiseert CCI Groep de actie “het leukste verenigingsbureau van Nederland” in samenwerking met De Nederlandse Associatie.

Meedoen

Ga naar de website www.hetleuksteverenigingsbureauvannederland.nl en laat met een foto of video aan Nederland zien hoe leuk jullie team is. Waar zijn jullie het meest trots op? Laat meteen even achter wat voor soort team jullie zijn. Sportief, avontuurlijk of muzikaal want dan kiezen we op basis daarvan de activiteit.

Bijvoorbeeld abseilen vanaf de Euromast, walsen tijdens een concert van Andre Rieu, een 5 gangen diner in een sterren restaurant of een dagje achtbanen uitproberen. Skiën of juist apres skiën? Of toch liever een lekkere wijnproeverij. Je ziet, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Over de actie

Deze actie loopt tot en met 30 November 2017. De winnaar wordt door een onafhankelijke jury van DNA gekozen. Op uiterlijk 10 december 2017 ontvangt de winnaar persoonlijk bericht van CCI Groep.

De Nederlandse Associatie (DNA) is een vereniging van, voor en door verenigingen en verenigt brancheverenigingen, beroepsverenigingen, federaties, paritaire organisaties, fondsen en ledenorganisaties. DNA inspireert en zet zich in voor de ontwikkeling van verenigingen en verenigingsprofessionals.

CCI Groep ontwikkelt software oplossingen exclusief voor verenigingen. Door deze focus mogen wij ons de meest gespecialiseerde partij in Nederland op het gebied van verenigingssoftware noemen. Wij bieden aan wat ledenorganisaties nodig hebben en streven ernaar om hun behoeftes blijvend te vervullen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen