Eerste ‘Lieve Tandarts’ in Breda!

Foto: Mondzorg TRIDENZO

Bemiddelingsplatform De Lieve Tandarts heeft het eerste officiële keurmerk ‘Lieve Tandarts’ voor Breda uitgereikt aan Francine Lamers van Mondzorg Tridenzo in Breda. Met dit keurmerk stimuleert De Lieve Tandarts het onderscheid dat tandartsen maken door extra lief voor en geduldig met de patiënt te zijn. Tegelijkertijd verlaagt het platform voor lieve tandartsen de drempel om naar de tandarts te gaan of om over te stappen naar een lieve tandarts.

Het bemiddelingsplatform moedigt iedereen aan om regelmatig naar de tandarts te gaan. Om aan het keurmerk Lieve Tandarts te voldoen dient een praktijk onder andere de patiënt op een vriendelijke manier te ontvangen, het behandelplan door te spreken en ruimschoots tijd te nemen voor uitleg tijdens de behandeling. Francine Lamers kreeg als eerste tandartspraktijk in de omgeving van Breda het keurmerk De Lieve Tandarts overhandigd.

“De missie van platform De Lieve Tandarts is zoveel mogelijk mensen naar de tandarts en/of mondhygiënist te laten gaan. Met het in kaart brengen van de lieve tandartsen maken we de beste, klantvriendelijkste mondzorgpraktijken zichtbaar. Zo hebben patiënten geen reden om – opnieuw – langere tijd niet naar de tandarts te gaan,”, aldus Jan Henk Nawijn van de Lieve Tandarts.
“Bovendien brengt het sommigen ertoe nog eens goed te overwegen of ze bij hun eigen tandarts wel op hun plek zijn. Stel dat je een slechte relatie met je tandarts hebt, dan is het niet vanzelfsprekend zomaar over te stappen. Met ons platform halen we ook die drempel weg. Bij een nieuwe, lieve tandarts weet je immers dat het er eerlijk aan toe gaat en dat de kwaliteit gewaarborgd is als je de overstap waagt. Francine, met haar prachtige frisse mondzorginitiatief past perfect in ons concept”.

Francine is blij met het keurmerk. “Fijn dat het werk van Tridenzo zo gewaardeerd wordt. Nu we als eerste praktijk in Breda aan de voorwaarden van de Lieve Tandarts voldoen is dat een extra stimulans voor ons. Ik vind het ook van groot belang dat zoveel mogelijk mensen (weer) regelmatig naar de tandarts gaan. Velen weten niet dat de hedendaagse mondzorg bijna altijd pijnloos kan. We hebben specialisten in dienst die uitstekend om kunnen gaan met patiënten die angstig zijn. We werken altijd volgens een vast protocol, maar bieden iedereen de persoonlijke aandacht die onmisbaar is in ons werk.”

Meer informatie over De Lieve Tandarts? Kijk eens op de website, hier kun je alle tandartsen met het keurmerk vinden.Waaronder nu dus ook de Bredase praktijk van Francine.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen