Breng een bezoek aan het Hypotheek Inloopspreekuur

Foto: Raobank

Ga je  zaterdag 7 april huizen bezichtigen tijdens de NVM Open Huizen Dag? Dan mag een bezoek aan het Hypotheek Inloopspreekuur  bij Rabobank Breda niet ontbreken: het start-, midden- of eindpunt van uw huizenjacht.

Hypotheek Inloopspreekuur
Even binnenlopen met uw droomhuis in gedachten. Tijdens de NVM Open Huizen Dag op zaterdag 7 april zijn wij extra geopend van 10.00 tot 16.00 uur en geven de financieel adviseurs van Rabobank Breda je tips en inzicht tijdens een kosteloos en vrijblijvend hypotheekgesprek. Zo weet je snel wat je kunt lenen. Ook financiële vragen over restschuld, overbrugging, relatiebreuk, financiering van verbouwing, eigen onderneming en flexwerken kunt u voorleggen bij onze adviseurs.

Gratis entree
Loop tussen 10.00 en 16.00 uur binnen bij Rabobank Breda aan het Kloosterplein 11 (tegenover het Chassé Theater). Een afspraak maken is niet nodig. Wij zorgen dat er altijd wat te drinken en iets lekkers voor u klaar staat. Iedereen is welkom! Ook aan jonge gasten is gedacht: voor de kinderen is er volop vermaak in de speciale kidscorner.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden