Bijeenkomst over de angst voor terugkeer van kanker

Foto: Bianca Dijck | Flits en Klik

Op dinsdag 24 april 2018 organiseert Amphia een informatiebijeenkomst voor (ex)kankerpatiënten. Het thema van de avond is ‘Angst voor terugkeer van de ziekte’. Dit is de tweede van een serie informatiebijeenkomsten voor patiënten met kanker of voor patiënten die kanker hebben gehad.

Wanneer iemand kanker overwonnen heeft, ziet hij of zij de toekomst hopelijk weer met vertrouwen tegemoet. Maar, vaak is er ook sprake van angst voor terugkeer van de ziekte. Tijdens de bijeenkomt wordt dit onderwerp uitvoerig besproken en is er ruimte om vragen te stellen. De avond wordt geleid door Esther Verschueren en Mayke Tierie van maatschappelijk werk Amphia.

De bijeenkomst vindt plaats in de Gehoorzaal op de locatie Langendijk en duurt van 19.30 tot 20.30 uur. Geïnteresseerden kunnen deze bijeenkomst gratis bijwonen. Aanmelden kan via [email protected]

De volgende informatiebijeenkomst vindt plaats op dinsdag 8 mei 2018 en heeft als thema: Kanker en werkhervatting. Ook in juni, september, oktober, november en december vinden informatieavonden plaats. Voor meer informatie, kijk op www.amphia.nl/over-ons/kalender.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen