Stafford-kruising zoekt een nieuw baasje

Foto: Dierenopvang Breda
Ik ben Hans, een knappe stafford-kruising van naar schatting zo’n 4 jaar oud. Je leest het goed: naar schatting, want zeker zullen we het nooit weten. Ik ben namelijk gevonden in het bos, waar mijn vorige baasje mij achterliet.
Eind deze week verblijf ik alweer een jaar in mijn asielkennel, en ik zou deze toch wel heel graag inruilen voor een mand in een écht huis. Een jaar is best lang moet je weten, 7 jaar voor mijn begrippen. Zonde van mijn tijd als je het mij vraagt, en ook van die van mijn toekomstige baas! Want al die verloren tijd zullen we moeten gaan inhalen.
Ik ben in het jaar dat ik hier verblijf een beetje het lievelingetje geworden van de verzorgers. Ze gaan vaak met me wandelen of doen een balspelletje met me. Ik ben namelijk heel actief ingesteld, maar kan ook enorm genieten van een knuffelsessie op de bank. Ik kan daarbij ook nog eens allerlei kunstjes, luister goed, ben heel lief voor iedereen die naar me glimlacht en snurk ik (bijna) nooit. De ideale man als je het de meeste vrouwen vraagt, maar toch komt er nooit iemand met me kennismaken. Heb jij plek voor een nieuwe beste vriend in je leven? Kom dan alsjeblieft snel op bezoek! Nog een jaar in deze kennel lijkt me namelijk een stuk minder leuk dan deel uit maken van jouw gezin!

Plaatsingsinformatie

Na het delen van onze kennis over het door u gekozen dier, wordt er een plaatsingscontract met u opgesteld. Aan de plaatsing zijn voorwaarden verbonden. In het kort komen die er op neer dat u:

  • Goede zorg verleent aan het dier
  • Het dier niet doorverkoopt
  • Niet fokt met het dier
  • Nazorg krijgt op de verzorging van het dier en het verloop van de plaatsing
  • Het dier kunt terugbrengen als plaatsing na proberen van alle mogelijke maatregelen echt niet slaagt

Contact met dierenopvang

Dierenopvangcentrum Breda e.o.
Oude Baan 60
4825 BL Breda
076-5712712 / Facebook /  website (met foto’s)

Geopend:
Maandag t/m zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur (maandag alleen op afspraak)
Zon- en feestdagen gesloten

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen