Geef kleur aan iemand anders leven

Foto:

Op zaterdag 2 juni van 10.00 tot 11.00 uur organiseert Decathlon Breda(Bavelseparklaan 20) haar allereerst Decathlon Colour Workout. Het Jeugdsportfonds Breda issamen met Stichting Paul gekozen als goed doel voor dit sportevenement. Iedereen kan zich gratis aanmelden voor de Decathlon Colour Workout en heeft de mogelijkheid om een bedrag te sponsoren.

Goede doelen

Het thema van de Decathlon Colour Workout is ‘geef kleur aan iemand anders leven’. Dit is natuurlijk een perfecte verwoording voor wanneer een kind de mogelijkheid krijgt om deel te nemen aan een sport waar hij of zij al tijden van droomt. Eén op de tien kinderen in gemeente Breda groeit op in armoede. Het Jeugdsportfonds Breda helpt deze kinderen een handje door de contributie en attributen van de sport te vergoeden.

Ook Stichting Paul uit Roosendaal wil sporten mogelijk maken voor alle kinderen van gezinnen uit gemeente Roosendaal. Hier kunnen steeds meer gezinnen de contributie van de sportvereniging niet meer betalen en/of de kosten van de aanschaf van attributen niet langer dragen. Deelnemers van de workout worden gevraagd om vrijwillig een bedrag te sponsoren.

Dit keert Decathlon volledig uit en verdeelt het over de goede doelen. Op deze manier wordt sporten toegankelijker gemaakt voor zoveel mensen in combinatie met het hebben van plezier!

Het programma

Tijdens dit gratis sportevenement, aan de Bavelseparklaan 20, staat een sportieve workout van 10.00 tot 11.00 uur op het programma. Het is een total body workout met een mix van cardio en kracht op eigen lichaamsgewicht. De workout wordt vormgegeven door Cynthia van Winden van 24fitcampBreda. Gratis kleurpoeder mag bij het thema ‘geef kleur aan iemand anders leven’ niet ontbreken.Neem deel, sponsor een bedrag en vier het leven.

Reacties

article
224320
Op zaterdag 2 juni van 10.00 tot 11.00 uur organiseert Decathlon Breda(Bavelseparklaan 20) haar allereerst
https://breda.nieuws.nl/nieuws/224320/geef-kleur-aan-iemand-anders-leven/
2018-05-11T14:13:14+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/55/2018/05/11141201/kleur.jpg
Nieuws, Sport