Klusworkshops voor vrouwen bij Hornbach

Foto: Hornbach

Van je huis je droomhuis maken? Je kunt het helemaal zelf na het bijwonen van de doe-het-zelf-avond op zaterdag 13 oktober bij Hornbach in Breda. Een interactieve avond waarin je leert omgaan met powertools, maar ook ontdekt hoe je eigenhandig die ene muur verplaatst om meer ruimte te creëren.

“Nu de krapte op de woningmarkt steeds verder toeneemt, wordt er steeds vaker besloten om de eigen woning te verbouwen in plaats van te verhuizen”, vertelt Maarten Post, marketingmanager van Hornbach Bouwmarkt Nederland. “In onze vestigingen merken we dat vrouwen het initiatief nemen om een project aan te pakken. We signaleren dat de behoefte om ook de uitvoering in eigen hand te nemen, toeneemt. Daarom organiseren we deze Women at Work Projectavond. Verbouwen kun je zelf!”

Tegelen, powertools bedienen en bouwtekeningen lezen
Er worden diverse thema’s behandeld tijdens de Women at Work Projectavond. Deelneemsters kunnen bij aankomst kiezen welke workshops zij willen volgen. In sessies van dertig minuten wordt ingegaan op het afwerken van wanden, tegels leggen, elektriciteit aanleggen en omgaan met powertools, zoals boormachines. Ook is er aandacht voor voorbereidingswerkzaamheden. Aanwezige interieurarchitecten leggen onder andere uit hoe je maten in huis meet, een bouwtekening leest en laten zien hoe je ruimtes anders kunt indelen. Alle workshops worden gegeven door vrouwelijke medewerkers van Hornbach Best.

Aanmelden
De besloten projectavond start om 18.30 uur en duurt tot 22.00 uur. Deelname bedraagt € 10,00 per persoon. Een hapje en drankje tijdens de avond zijn hierbij inbegrepen en elke deelneemster krijgt na afloop een goodiebag mee naar huis.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden