Shoots & More wint voor de 5e keer FD Gazellen award

Foto: Shoots & More

Deze week heeft Shoots & More voor het 5e jaar op rij een FD Gazellen in ontvangst mogen nemen, waarmee Shoots & More weer behoort tot de snelstgroeiende bedrijven van Nederland.

“Hier zijn we super trots op! Het is ieder jaar weer een compliment om de award te krijgen, een mooie presentatie van het hele Shoots & More team. Wij hopen natuurlijk nog verder te groeien en staan dan ook zeker niet stil. Shoots & More is een ambitieus bedrijf met een duidelijke visie en missie. Innoveren speelt hier een belangrijke rol in.”, zo laat het bedrijf weten met onder andere een vestiging in de Nieuwstraat in Breda.

De FD Gazellen wordt uitgereikt door het Financieel Dagblad. Deze award wordt uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Om in aanmerking te komen voor de prestigieuze ondernemersprijs kijkt de jury naar omzetgroei, financiële gezondheid, winstgevendheid en groei van het aantal medewerkers.

In totaal reikt Het Financieele Dagblad dit jaar 680 awards uit, verdeeld over 12 categorieën. Het indelen van de categorieën gaat aan de hand van de regio (Noord, Oost, Zuid of West-Nederland) en de omzetklasse (klein, middelgroot of groot) van de organisatie.

De bedrijven in de top drie van iedere categorie winnen een bronzen, zilveren of gouden FD Gazellen Award. Zondag werden tijdens de eerste regio-uitreiking de awards uitgereikt aan de FD Gazellen van West-Nederland. In totaal mogen dit jaar 286 bedrijven in deze regio zich FD Gazelle noemen, waaronder Shoots & More!

 

Reacties

Cookieinstellingen