Deze leuke meiden houden van plezier maken, kroelen en gezelligheid

Foto: dierenopvangcentrum breda

Ik ben Jut; een basset meisje van ongeveer 2 jaar, en die knappe dame naast me op de foto is Jul; een kruising stafford dame van ongeveer 4 jaar. Samen vormen wij het allerleukste meidenduo van de hele opvang (en de rest van het land als je het mij vraagt).

Ruim 3 weken geleden vonden mensen ons. We stonden samen aan een boom gebonden, braaf wachtend op onze baas die ons helaas niet meer kwam ophalen. Natuurlijk een behoorlijk nare situatie, maar wij laten de pret niet zo makkelijk bederven. Ons enthousiasme is er niets minder om geworden, en ook onze liefde voor mensen is nog altijd verschrikkelijk groot! Wij hopen nu dat er iemand is die ons weer samen een thuis kan bieden, we zijn namelijk nogal verknocht aan elkaar.

Jut

Zoals eerder vermeld zijn we bijzonder enthousiaste meiden. In al onze goedheid vergeten we daardoor nog wel eens te kijken waar we lopen, dus kleine kindjes zijn met ons misschien niet ideaal (het woord lomp dekt de lading niet voor ons). Verder zijn we ontzettende kroelkonten en krijgen we het liefst heel veel aandacht. Ook houden we van lekker spelen, zowel met elkaar als met een leuk speeltje.

Jul

Kort samengevat zijn we gewoon ontzettend leuk, en wat ons betreft bestaat ‘teveel van het goede’ niet. Dus ben jij toe aan wat feest, plezier en gezelligheid in je leven? Kom ons dan alsjeblieft snel opzoeken!

Poot, Jut (en Jul)
Meer informatie over dit gezellige duo vind je hier:

Reacties

Cookieinstellingen