‘Samen in Balans’ voor mantelzorgers en hun naasten

Foto: StiB

Ziekte of ouderdom heeft een grote impact op relaties tussen partners en binnen het gezin. Het is een kunst om samen in balans te blijven. Op donderdag 31 januari organiseert Steunpunt informele zorg Breda (StiB) daarom voor mantelzorgers én hun naasten een speciale themabijeenkomst om hier bij stil te staan. 

De middag start met een informatief deel onder leiding van Jeannette Kamps, familiecoach en trainer bij het Expertisecentrum Familiezorg. Zij vertelt over wat ziekte of ouderdom doet met mantelzorgers en zorgvragers. En wat een zorgsituatie betekent voor het contact met elkaar. Zij geeft uitgebreid tips en advies over hoe je samen met de situatie kunt omgaan, als partners of binnen het gezin. Daarbij komen ook deze vragen aan bod: hoe ga je het gesprek met elkaar aan? Hoe breng je in beeld welke ondersteuning er nodig is? Hoe krijg je uiteindelijk meer balans in je situatie voor elkaar? In het tweede deel van de middag gaan mantelzorgers en hun naasten samen met deze laatste vraag aan de slag.

Praktische informatie
De themabijeenkomst vindt plaats op Heerbaan 100 (het kantoor van StiB). De middag begint om 14 uur en duurt tot 16 uur. Mantelzorgers en hun naasten zijn van harte welkom. Deelname is gratis. Aanmelden kan via [email protected] of 076 – 750 32 00.

'

Reacties

article
232697
Ziekte of ouderdom heeft een grote impact op relaties tussen partners en binnen het gezin.
https://breda.nieuws.nl/nieuws/232697/samen-in-balans-voor-mantelzorgers-en-hun-naasten/
2019-01-29T07:22:09+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/55/2019/01/29115033/Themabijeenkomst_Samen-in-balans.jpg
Nieuws