3e Breda Fashion Weekend in het Bredase centrum

Foto: DC MODELS

Voor de derde keer op rij wordt op zaterdag 13 en zondag 14 april ‘Breda Fashion Weekend’ georganiseerd in de binnenstad van Breda. 

Op een drietal locaties staan de catwalks opgesteld waarover professionele modellen van DC Models nieuwe collecties voorjaars- en zomermode 2019 zullen gaan showen.

Het hele weekend zijn er doorlopend fashionshows nabij De Barones – uitgang Lange Brugstraat, de Veemarktstraat en op het van Coothplein. De shows zijn geprogrammeerd vanaf 13.00 tot 16.00 uur.

Maar liefst 60 deelnemende mode- en mode gerelateerde zaken uit binnenstad Breda, Ulvenhout en Bavel  zullen hun collecties showen. Als de ene show gereed is is er ruim de tijd om door te lopen om niets te missen van de volgende op een van de andere locaties. De showtijden zijn hier namelijk volledig op afgestemd.

De route die men dan loopt gaat van de Barones naar Veemarkstraat en eindigt op het Van Coothplein waar op men op de uitgebreide terrassen kan gaan plaatsnemen. Aan de doorlooproute is er in de Sint Janstraat op zondag een Marché HOEZEE. Diverse kramen zullen mode gerelateerde artikelen aanbieden. De allernieuwste types Volvo van hoofdsponsor Bluekens zijn daarnaast ook te bewonderen op het Van Coothplein.

Rode draad dit jaar zal sustainable fashion zijn. Mode is heerlijk maar helaas komen er nog steeds veel misstanden voor bij de productie van kleding. Veel kledingarbeiders werken onder slechte omstandigheden voor te weinig geld. We mogen dan ook best trots zijn dat er al zoveel mooie, Nederlandse modemerken zijn die eerlijke en duurzame kleding maken. We geven ze graag wat extra aandacht tijdens Breda Fashion weekend Editie III.

Deze productie is een samenwerking van Gemeente Breda, Ondernemersfonds Breda, Citymarketing Breda, DC Models, Intratuin Breda, Bluekens Volvo en Yorimage Kapsalons.

'

Reacties

article
234797
Weer
Voor de derde keer op rij wordt op zaterdag 13 en zondag 14 april ‘Breda Fashion
https://breda.nieuws.nl/nieuws/234797/3e-breda-fashion-weekend-in-het-bredase-centrum/
2019-04-10T07:02:08+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/55/2019/04/10110719/expressoIMG_0852.jpg
Nieuws