Aula de Baronie Zuylen spectaculair heropend

Foto: Zuylen

Na de brand op het dak eind december 2018, was het noodzakelijk om Aula De Baronie van crematorium Zuylen in Breda compleet te renoveren. Op woensdagavond 3 juli was het zover: om 19 uur vond de officiƫle heropening plaats.

Ruim 100 gasten, waaronder uitvaartverzorgers uit de hele regio, de bedenkers en bouwers en andere samenwerkingspartners, waren getuigen van een spectaculaire opening met zang (Simone Breukink) en prachtige piano- en vioolmuziek die overging in housemuziek, gemixt door een vj. Blitz Dansentertainment uit Rotterdam begeleidde de opening met vier danseressen.

Uniek (in Nederland zelfs) is dat de nieuwe aula een levensgroot scherm heeft. Een led-wall van acht meter breed en twee meter hoog maakt het mogelijk om prachtige beeldpresentaties tijdens uitvaarten te bezorgen. De beeldprojectie reikt zelfs over de hele achterwand van de aula. Degenen die bekend zijn met Aula De Baronie, zullen in de nieuwe aula de architectuur van de Bossche School nog herkennen. Wel zijn de ontvangstruimte en de aula een stuk lichter, open en modern ingericht. De familiekamer is kleurrijk aangekleed en voelt goed voor jong en oud.

De lichte ontvangstruimte

 

Een ware eyecatcher: de op maat en handgemaakte lamp van bladergoud uit Milaan

 

De kleurrijke familiekamer waar familie en naasten kunnen wachten voordat de uitvaart begint.

 

Op de website van Zuylen vindt u nog meer beelden en informatie. Als u beelden highres wilt ontvangen, mail dan even naar [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden