Breda Actief organiseert fietstocht naar bloemencorsotenten

Foto: Pexels (CC0-Public Domain)

Breda Actief organiseert opnieuw een fietstocht speciaal voor mensen die graag (weer) op de fiets willen stappen, deze keer met een speciaal thema.

Op 30 augustus kunnen zij een kijkje nemen bij verschillende bloemencorsotenten en tegelijkertijd het fietsen in een groep ervaren.

Fietsend langs de bloemencreaties

Fietsen is gezond, je ontdekt nieuwe plekken en samen met een groep is het heel gezellig! Toch zijn er nog veel mensen die niet fietsen, omdat ze dit liever niet alleen doen. Voor deze mensen organiseert Breda Actief op vrijdag 30 augustus een fietstocht die de fietsgidsen van Gilde de Baronie hebben uitgestippeld. Twee dagen voordat het grote evenement in Zundert plaatsvindt, het grootste corso ter wereld, kunnen deelnemers op deze manier al een glimp opvangen van de prachtige wagens.

Veel meer dan beweging

Om 10.00 uur vertrekken de fietsers vanuit het Boshuis in Breda en wordt er een mooie route langs een aantal corsotenten gemaakt. Tijdens de tocht wordt diverse keren gestopt voor een kop koffie, om de bloemencreaties bij de bouwplaatsen te bewonderen en wellicht zelfs een handje te helpen.

Gezelligheid staat centraal! Breda Actief zorgt voor extra begeleiding deze dag. Er wordt rekening gehouden met ieders tempo en de afstand die de deelnemers willen en kunnen fietsen. Daardoor kan er op een rustige manier kennis worden gemaakt met fietsen.

[Aanmelden]
GeĂ¯nteresseerden kunnen zich aanmelden via www.breda-actief.nl/fietstocht. Deelname bedraagt € 3.-. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met Claudia Rens via [email protected] of bel 076 523 3555.

'

Reacties

article
237875
Breda Actief organiseert opnieuw een fietstocht speciaal voor mensen die graag (weer) op de fiets
https://breda.nieuws.nl/nieuws/237875/breda-actief-organiseert-fietstocht-naar-bloemencorsotenten/
2019-08-10T12:54:05+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/55/2016/08/26075510/bos-bloemen-romantiek.jpg
Nieuws