Heup, knie en voet markt helpt je op weg

OOSTERHOUT Amphia Pasteurlaan OKA Orthopedische Kliniek Amphia Dokter Rutger van Geenen met patient Stefan Vos
Foto: Amphia Ziekenhuis

Last van uw heup, knie of voet? Na het succes van vorig jaar organiseert de Orthopedische Kliniek Amphia met vele andere zorgverleners nogmaals de heup, knie en voet markt. Deze markt vindt plaats op 7 november 2019 bij Amphia locatie Pasteurlaan te Oosterhout.

U kunt zich laten informeren, adviseren, een sapje drinken en meedoen aan allerlei activiteiten. U bent van harte welkom tussen 19:00 – 21:00 uur, toegang en parkeren zijn gratis.

Heeft u last van uw heup, knie of voet? Beginnende pijn of ernstige pijnklachten? U kunt terecht op de heup, knie en voet markt. Tijdens deze markt zijn vele partijen aanwezig om u te voorzien van informatie en advies. Er zijn orthopedisch chirurgen, verpleegkundigen, fysiotherapeuten, podotherapeuten en vele andere specialisaties aanwezig.

Wat is er zoal te doen? U kunt knie- of heupprotheses bekijken én uitleg krijgen maar bijvoorbeeld ook een gesprek hebben met een van de vele zorgverleners. Bij deze zorgverleners kunt u uw looppatroon laten analyseren, bloeddruk laten meten, voedingsadvies krijgen, of op een health analyzer staan. Er is tevens een orthopedisch chirurg aanwezig voor elk onderdeel van de markt: heup, knie en voet. Voor een gezond sapje en wat fruit is ook gezorgd. Deze avond bezoekt u in de centrale hal van Amphia locatie Pasteurlaan. Kies de partijen die u interessant vindt en stel vooral al uw vragen.

Samen in beweging

Bij de Orthopedische kliniek Amphia draait alles om beweging. Hoe krijgen of houden we de patiënt in beweging. Elke dag staat een team van ervaren medisch specialisten en verpleegkundigen voor de patiënten klaar. Behandelingen kunnen veelal zonder wachttijd ingepland worden. En mochten zich toch onverwachts complicaties voor doen, dan bent u verzekerd van de zorg die in het ziekenhuis in Breda wordt geboden. We zijn er trots op onze patiënten met vele zorgpartners van informatie te voorzien.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden