Frozen Kids Weekend bij Kinepolis Breda

Foto: Kinepolis

Kijken jouw kinderen al reikhalzend uit naar deel 2 van Disney’s filmsucces Frozen? Vanaf 20 november zijn de zusjes Anna en Elsa weer op het witte doek te zien!

Kinepolis pakt extra groot uit en organiseert op 23 en 24 november het Kids Weekend: Frozen 2 voor de allergrootste fans. De kaartverkoop is vervroegd naar 26 oktober.

Waarom werd Elsa geboren met magische krachten? Het antwoord roept haar en bedreigt haar koninkrijk. Samen met haar zusje Anna, vriend Kristoff, sneeuwpop Olaf en rendier Sven gaat ze op een avontuurlijke maar opmerkelijke reis.

Kinderactiviteiten en schaatsbaan
Kinepolis nodigt alle (toekomstige) Frozen fans uit om mee te gaan op avontuur op 23 en 24 november. Tijdens het speciale Kids Weekend dat de bioscoop dan organiseert, zijn er verschillende activiteiten te doen en is de bioscoop aangekleed in Frozen-sfeer. In Breda kun je zelfs schaatsen op een 60 m2 grote schaatsbaan (schaatsen inbegrepen)!

Praktische info

  • Aanvangstijd(en): Event start 1 uur voor aanvang film, kijk bij de locatie voor de verschillende filmtijden tussen 10:00 en 17:00 uur
  • Ticketprijs: Regulier filmtarief, voor kinderen + € 1,-
  • Locaties: Kinepolis Almere, Breda, Den Bosch, Den Helder, Dordrecht, Emmen, Enschede, Groningen, Hoofddorp, Huizen, Jaarbeurs Utrecht, Oss, Schagen en Zoetermeer.
  • Meer info op Kinepolis website

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden