Verandert mijn leven als ik voor je zorg?

Foto: Moeder aan de lijn

De Meet-up Moeder aan de lijn is voor iedereen die voor iemand zorgt, of daarmee een keer te maken krijgt. Tijdens het programma gaan we onder leiding van Eric Corton (bekend van televisie en de voorstelling Ma) aan de hand van fragmenten uit de documentaire Moeder aan de Lijn met elkaar in gesprek over wat het betekent om voor iemand te zorgen.

Of het nu uw moeder, man, broer, dochter of uw buurvrouw is. Wilt u naar de meet-up komen?

Een avond vol herkenning en goede gesprekken
De documentaire ‘Moeder aan de lijn’ is een intiem perspectief op de mantelzorg, wanneer drie dochters hun eigen leven noodgedwongen in de parkeerstand zetten. Het is een film van New Amsterdam Film Company in coproductie met Human. De première vond plaats tijdens het Nederlands Filmfestival 2018. Deze documentaire heeft afgelopen jaren haar dienst bewezen als goede kapstok om met elkaar in gesprek te gaan over het onderwerp mantelzorg. Deze bijeenkomst is speciaal voor mantelzorgers bedoeld en minder geschikt voor de zorgvrager. De discussie over de impact van mantelzorg en de confrontatie kan heftig voor hen zijn.

Praktische informatie

De Meet up vindt plaats in De Teruggave, Gasthuisvelden 11 te Breda. De deuren openen om 18.30 uur. Het programma start om 19.00 en duurt tot 22.00 uur. Dit is inclusief napraten met een hapje en een drankje. Aanmelden graag voor 30 januari via moederaandelijn.nl/breda. Voor de organisatie en uitvoering van deze meet-up werkt StiB samen met WeHelpen en New Ams. Deze avond wordt mede mogelijk gemaakt door het Ministerie van VWS.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden