Speciale uitzendingen over coronavirus. Maak jij je zorgen?

Foto: Pixabay /publiek domein

De NOS besteedt donderdag in een speciale uitzending aandacht aan het nieuwe coronavirus. De NOS gaat in het programma onder meer op zoek naar antwoorden op de vraag of Nederland goed is voorbereid op besmettingen en wat dan de gevolgen zijn voor de samenleving.

In het programma ‘Het corona-virus: feiten en fabels’ beantwoorden experts ook vragen van het aanwezige publiek. Verder kunnen kijkers online en via sociale media vragen stellen. Presentator Rob Trip legt deze dan voor aan deskundigen. Saïda Maggé geeft concrete informatie en uitleg bij het scherm. Ook komen verslaggevers en correspondenten aan het woord.

De extra uitzending is donderdag van 20.35 tot 21.25 uur op NPO 1.

Het SBS-programma Hart van Nederland komt woensdagavond met een extra lange uitzending over het coronavirus. Te gast zijn viroloog Marion Koopmans, directeur van het Nederlandse Rode Kruis Marieke van Schaik en Frank Oostdam, directeur van reisbrancheorganisatie ANVR. Zij beantwoorden kijkersvragen en geven uitleg over de verspreiding van het virus. De uitzending begint om 22.30 uur op SBS6.

Donderdagavond brengt RTL Nieuws in samenwerking met RTL Z een livestream waarin kijkers vragen kunnen stellen over het virus en de betekenis ervan voor het dagelijkse leven van de kijker. Deze uitzending wordt om 19:50 uur uitgezonden via de online platforms van RTL Nieuws en RTLZ. In de studio zijn deskundigen aanwezig om vragen van kijkers te beantwoorden.

Bron: ANP / Nieuws.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden