Breda Nieuws geeft lokale ondernemers een duwtje in de rug

Foto: Nieuws.nl

Breda Nieuws steekt de lokale ondernemers een hart onder de riem in deze onzekere tijden. Kan je interieur wel een boost gebruiken?

Steun de lokale ondernemer, wees loyaal! Dus probeer je geld vooral lokaal uit te geven. Of je nu zelf een bedrijf hebt en bepaalde zaken moet inkopen of als particulier je geld uitgeeft. Volg hierbij natuurlijk wel altijd de landelijke maatregelen, maar steun de lokale/ regionale ondernemers in deze moeilijke tijden. Speciale bezorgdiensten of andere creatieve ideeën genoeg in de regio!

De Vloerencentrale

Een prachtig familiebedrijf op het industrieterrein in Breda, maar wel ondernemers uit onze gemeente. Het adres voor PVC vloeren, tapijttegels, laminaat en parket. Vanwege het coronavirus hebben ze de deuren van hun winkel moeten sluiten. Echter zijn ze wel bereikbaar voor uw vragen en bestellingen. Neem eens een kijkje op hun website De Vloerencentrale.
De Vloerencentrale, Takkebijsters 70 Breda, 076-5220686

INTRATUIN Breda

Intratuin streeft naar 50% groene tuinen in 2030 en om dat te bewerkstelligen stond o.a. de  de ‘Tegel eruit, plant erin’-actie gepland op 28 maart a.s. In verband met het coronavirus heeft de groenspecialist besloten om de actie uit te stellen.

Het heeft op dit moment prioriteit om de veiligheid van bezoekers van het tuincentrum te garanderen volgens de richtlijnen van het RIVM. Intratuin wenst alle Nederlanders die dat nu zo hard nodig hebben veel sterkte toe en wil benadrukken dat mensen die niet naar de winkel willen of kunnen komen natuurlijk terecht kunnen op de webshop.

Door middel van een deurbeleid wordt ervoor gezorgd dat het niet te druk wordt in de winkel aan de Terheijdenseweg 294 in Breda | 076 581 2500.

Gewoon open, geen koopavond bij Dreamland Oosterhout

Dreamland heeft halverwege december haar nieuwe showroom geopend op de Leijsenhoek, bij de entree van het Oosterhoutse stadscentrum. In de nieuwe beddenspeciaalzaak kun je terecht voor vertrouwd deskundig advies op het gebied van slaapcomfort. De koopavonden op vrijdag vervallen t/m 5 april, maar verder is Dreamland gewoon geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Je kunt gratis parkeren op de Mathildastraat naast de showroom.
Dreamland Oosterhout | tel.: 0162-428802 | www.dream-land.nl

Kom kijken in de showroom van Victor Boeren Oosterhout

Wars van alle trends en moderniteiten streven de mensen van Victor Boeren Oosterhout, naar het realiseren van sfeervolle, gezellige, warme en tijdloze interieurs. Gerealiseerde projecten dragen allen de herkenbare handtekening van Victor Boeren, echter zonder daarbij afbreuk te doen aan de persoonlijkheid en privacy van de bewoners zelf. Je bent van harte welkom om op gepaste afstand een kijkje te komen nemen in de vernieuwde showroom van Victor Boeren naast het busstation.
Victor Boeren | Leijsenhoek 34 | www.victorboeren.nl

Keukendeurtjes laten spuiten bij BPS Rijen

Het laten spuiten van uw keukendeurtjes, of zelfs uw complete keuken, is een efficiënte en goedkope oplossing. Het spuiten van keukendeurtjes in onze spuiterij levert snel en voordelig een prachtig resultaat op. Schakel daarom BPS Rijen in via 0161 – 230-081.  Ook het spuiten van winkelinterieurs en kantoorinrichtingen in zijde- of hoogglans doen zij voor u. Daarnaast hebben zij zich gespecialiseerd in het spuiten van bedrijfsvoertuigen en industrieel spuitwerk.

BPS Rijen | Stedenbaan 10 | www.bps-rijen.com

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen