Resultaat programma volgens RIVM voorwaarden tegen je (corona) kilo’s

Foto: Enforce

Al bijna 2 maanden zijn we in de ban van Covid-19, of terwijl het Coronavirus. Allerlei restricties zijn ons de afgelopen weken opgelegd en iedereen heeft zijn eigen gedachte hierover.

Ondanks dat het juist heel belangrijk is om in goede gezondheid te zijn, geen overgewicht te hebben en fit te zijn, worden juist de sportscholen nog dicht gehouden. Wekenlang was het alleen maar mogelijk om te trainen met Olga Commandeur voor de TV, misschien een rondje hardlopen of een stukje wandelen of fietsen. Of was jij ook diegene die zei: “dat is niks voor mij hoor, voor zo’n tv scherm sporten” en heb je vervolgens een paar weken lang niet echt iets aan beweging gedaan en zijn er bij jou ook de coronakilo’s aangekomen?

Hoog tijd om weer eens écht in beweging te komen

Aan die excuses komt nu een einde, want we mogen weer sporten! BUITEN, in kleine groepjes!

Geen reden meer om te zeggen dat dat niets voor jou is….toch? Hoog tijd om na zoveel weken quarantaine weer eens écht in beweging te komen en te werken aan een gezond, fit en vitaal lichaam! En niets is zo lekker om dit ook buiten te kunnen doen. Wist je dat je veel beter slaapt als je buiten gesport hebt. Je maakt dan meer melatonine aan en daar slaap je beter van. Het is tevens ook de beste manier om je lichaam te voorzien van vitamine D. Vitamine D is essentieel voor je botten en je immuunsysteem.

Dat sporten in een groene omgeving “verslavender” blijkt te zijn, dus ook motiverender. Ook is uitgewezen dat sporten in de buitenlucht je concentratievermogen kan verbeteren en voor een heldere mindset zorgt.
Dat als het buiten koud is sporten buiten ook extra goed voor je is? Het kan helpen om sneller af te vallen of op een gezond gewicht te blijven.

Enforce heeft speciaal voor nu een resultaat programma opgesteld om de (corona) kilo’s er weer af te sporten. Lekker buiten, in kleine groepjes, volgens alle RIVM voorwaarden, maar wel met de juiste begeleiding en coaching! Enforce leert je met je gedachtes om te gaan dat je juist wel door pakt, wel gaat sporten en wel gezond eet.

Meer informatie?

Doe gewoon wat je moet doen! Weg met die gedachte dat buiten sporten niets voor jou is. Aan de bak, niet zeuren en knallen!

  • Wil je meer informatie over onze programma’s, vraag dan een gratis coachgesprek aan via de website van Enforce.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden