Gladiolen reddingsactie nu op de B-side van het NAC stadion

Foto: Breda Maakt Mij Blij

Al 150.000 gladiolen vonden hun weg van de Gelderse Boer Theo naar Bredanaars. Het initiatief Breda Maakt Mij Blij verkocht de bloemen niet alleen, ze bezorgden ook 11.000 gedoneerde bossen gladiolen bij verzorgingshuizen in en rond Breda.

Op zaterdag 8 augustus kun je nog één keer jouw steun laten galmen voor deze actie, en wel op de meest Bredase plek van allemaal: de B-side van het NAC Stadion.

Toen de Nijmeegse Vierdaagse werd afgezegd, zat boer Theo met 300.000 gladiolen in zijn maag. Initiatiefnemers Thibaud van der Steen en Frank Haagen (XXL Events) konden dat niet laten gebeuren. Ze trommelden heel Breda op om boer Theo te helpen. Dat is aardig gelukt!

Een bosje voor mij en een bosje voor jou

In juli werden er in totaal 150.000 gladiolen besteld, opgehaald én gedoneerd. Bij elke bestelling kon je er namelijk voor kiezen ook een bosje te doneren aan een oudere in Breda en omstreken. Op 28 juli werden er 11.000 gedoneerde bossen bezorgd bij 12 verschillende verzorgingstehuizen in en rond Breda. De Facebookpagina van Breda Maakt Mij Blij staat inmiddels vol met stralende gezichten van de oudjes die de bossen in ontvangst mochten nemen.

Nog een keer de bloemetjes buitenzetten

Op 8 augustus brengt boer Theo nog een keer zijn gladiolen naar Breda. Aan de B-side van het NAC Stadion kun je dan je bestelde bossen ophalen. Een bosje gladiolen van 10 stengels kost maar 3 euro. Wil je (ook) een bosje doneren aan de oudjes van Breda? Doen! Je maakt ze er echt blij mee. De bezorging wordt wederom geregeld door Breda Maakt Mij Blij.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden