Op huizenjacht? 9 koopwoningen voor je in de spotlight gezet

Foto: Schonck, Schul & Compagnie

Op zoek naar een nieuwe woning? Elke twee weken plaatsen we een overzicht van koopwoningen die recent op de markt gekomen zijn of gaan komen in de regio Breda.

Blijf op de hoogte van nieuwe woningaanbod via de kanalen van Breda Nieuws en onderstaande makelaars.

Idyllisch wonen in het Markdal? Dan is Hoeve Schoondonck de uitgelezen plek.

Het succes van het transformatieproject Landgoed De Klokkenberg in de jonge, populaire en groene uitbreidingswijk van Breda heeft zich inmiddels ruimschoots bewezen. Hoeve Schoondonck is een kleinschalig nieuwbouwproject nabij Landgoed De Klokkenberg aan de rand van Breda, midden in het groen. Hoeve Schoondonck bestaat uit 20 ruime woningen. De woningen zijn van alle gemakken voorzien, een ruime kavel, privé parkeerplaats en zonnepanelen. Heeft u groene vingers? Dan is er ook nog de gezamenlijke grote moestuin.

Op zaterdag 26 september start de verkoop. Vanaf dan is alle woninginformatie beschikbaar. Schrijf u nu in op hoeveschoondonck.nl! Makelaar: Schonck, Schul & Compagnie

155m2 – 5 kamers – Zaart 24 Breda – 475.000 k.k.

Een zeer goed onderhouden, uitgebouwde en sfeervolle middenwoning in de gewilde wijk Boeimeer. Maak dan snel een afspraak voor Zaart 24! Deze woning heeft een verrassend ruime woonkamer, 4 slaapkamers, een voor- en achtertuin met berging en achterom. In de directe, groene omgeving vind je diverse winkels (Graaf Hendrik III Plein en de Langendijk) en scholen, ook is de woning gunstig gelegen ten opzichte van het Mastbos, sportaccommodaties en de in- en uitvalswegen.

Royale woonkamer met uitbouw, een fraaie parketvloer, een ruime erker aan de voorzijde, een open haard, vaste kast, openslaande tuindeuren en een aparte loopdeur naar terras en tuin.
De open keuken in een hoekopstelling met een apart blok, granieten aanrechtblad, vaatwasser, 5-pits Boretti gasfornuis met oven, rvs afzuigschouw, diverse kasten en lades.

105m2 – 4 kamers – Asterdkraag 48 Breda – 369.00 m2

goed onderhouden twee-onder-één-kap woning is gelegen in de ruim opgezette en kindvriendelijke woonwijk de Asterd. Aan de achterzijde van de woning grenst de tuin aan het water met een wijds uitzicht. Echt een uniek plekje. De woning heeft 3 slaapkamers, maar op eenvoudige wijze kunnen er 4 gerealiseerd worden. De Asterdplas en het Haagse Beemdenbos zijn op een steenworp afstand te vinden. Het is hier landelijk wonen met stadse voorzieningen in de naaste omgeving.

Door de grote raampartij aan de achterzijde heeft de woonkamer een zeer prettige lichtinval. Het woongedeelte staat in een open verbinding met de keuken aan de voorzijde. Middels een schuifpui, die voorzien is van een rolhor en elektrisch rolluik, is de achtertuin te bereiken. De woonkamer is verder voorzien van een parketvloer en er is een ruime bergtrapkast.

Te koop Haagse Beemden Breda

 

128m2 – 6 kamers – Brabantstraat 76 Prinsenbeek € 390.000,- k.k.

Nabij het centrum in Prinsenbeek, een ruim, modern, uitgebouwd, praktijkruime/speelkamer, 4 slaapkamers, tuin op het zuiden, garage en berging en achterom.Van de ruime en lichte woonkamer, moderne keuken en lichte aanbouw naar de zonnige tuin word je blij! De woning is gelegen op een mooi plekje rondom het centrum met scholen en winkels op loopafstand. Vijf minuten fietsen van station Prinsenbeek en op 20 minuten fietsen van het centrum van Breda.
De sfeervolle woonkamer met laminaat vloer, stuc/behangen wanden en stucplafond zorgen voor een lichte en plezierige woonomgeving. De open keuken is licht en modern en van alle gemakken voorzien. Je vindt hier een 4 pits gas kookplaat, afzuigkap, koelkast, combi-magnetron, vaatwasser en diverse kasten.

Brabantstraat Prinsenbeek Funda

175m2 – 7 kamers – Laagbos 4 Breda -519.000 k.k.

  • Meer informatie en foto’s op de website van makelaar Arsibel

205m2 – 7 kamers – Nieuw Asterd 25 Breda – € 650.000 k.k.

80m2 – 4 kamers – Okeghemlaan 15A Breda – € 275.000 k.k.

118m2 – 3 kamers – Bavelselaan 496 Breda – € 279.000 k.k.

  • Meer informatie en foto’s op de website van GB Makelaars

163m2 – 6 kamers – Karnsberg 31 Etten-Leur – € 395.000,- k.k.

De ligging van deze woning uit 2002 is al fijn, maar achter de voordeur wordt alles alleen nog maar beter. Je valt hier van de ene verbazing in de andere en verwacht vast niet wat een ruimte je hier hebt! Omdat zowel het perceel als de woning een trapezium-vorm hebben, eindigt deze woning met een tuin op het Noord-Westen van maar liefst ruim 94m2 groot inclusief grote overkapping met berging.

Via de zeer royale oprit met carport kom je bij de voor- en de garagedeur. De garagedeur is een stalen kanteldeur met een loopdeur. Dat is superhandig voor als je met de fiets thuiskomt. Achter de voordeur is de hal met meterkast, toilet en trap naar boven. De meterkast bestaat uit 11 groepen en 2 aardlekschakelaars. Het toilet is modern betegeld en is uitgerust met een zwevend toilet en fonteintje.

Karnsberg Etten-Leur

Meer informatie

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen