Martine de Kort van Het 1 op 1 Dieet in Breda: “Bewustwording en balans zijn zo belangrijk!!

Foto: 1 op 1 Dieet

Wil jij afvallen onder begeleiding? This is the one! Het 1 op 1 Dieet Breda met Martine. Het maakt ook in één keer duidelijk hoe jij dit gaat bereiken, namelijk met behulp van mijn persoonlijke 1 op 1 begeleiding. Bewezen is dat afvallen onder begeleiding succesvoller is dan wanneer je het alleen doet. Afvallen, dat doen we samen!

Bij Het 1 op 1 Dieet ligt de focus op reguliere, gezonde voeding in combinatie met verantwoorde maaltijdvervangers van Het 1 op 1 Dieet. Naast verantwoord afvallen ben je dus meteen bezig met gezonde voeding en leer je stap voor stap je eetpatroon aan te passen. Als je klaar bent met afvallen wil je namelijk ook graag op gewicht blijven! Het Stappenplan van Het 1 op 1 Dieet is flexibel en aan te passen aan jouw persoonlijke voorkeuren. Samen gaan we kijken wat het beste bij jou past, zodat je succesvol kunt afvallen en went aan een gezonde eet- en leefstijl.

Maatwerk dus!

Bij Het 1 op 1 Dieet gaat het om jou en mijn 1 op 1 begeleiding is er om jou te motiveren en te helpen, zowel tijdens als na het dieet. Zit jij weer goed in je vel en heb je je gewenste gewicht bereikt, dan gaan we samen voor die gewichtsbeheersing. Ik ben er voor je.

Is het voor jou geschikt?

Zeker! Of jij nou 3, 10 of 40 kilo wilt afvallen of je weet even niet meer wat voor jou een goed en gezond eetpatroon. In 2016, na de geboorte van mijn zoon, ben ik flink afgevallen met The 1:1 Diet. Het heeft mij ook geholpen met het ontwikkelen van een nieuwe leefstijl met gezonde, verantwoorde voeding, voldoende beweging maar ook zeker nog gewoon de bourgondische momenten waar ik ontzettend van kan genieten en wat nu inmiddels alweer 4 jaar goed in balans is.

Zo’n verandering en het weer lekker in je vel zitten, wil ik jou ook meegeven. Ik vind het een eer om je te mogen begeleiden naar een betere versie van jezelf!

Nieuwsgierig geworden?

Twijfel niet langer en bel of app me. Samen kijken we welke stap het beste bij je past. Je mag ook altijd nog even kijken op www.1op1dieetbreda.com.
Maak je vóór 14 december 2020 een afspraak voor een intakegesprek, dan krijg je o.v.v. ‘Het 1 op 1 Dieet in Breda met Martine’, het intakegesprek inclusief jouw persoonlijke begeleidingsmap én een shakebeker (totale waarde € 30) cadeau!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden