Vanaf januari nieuwe dienstregeling voor busvervoer in West-Brabant

Foto: Mariëtte Vermeeren

Met ingang van zondag 3 januari start de nieuwe dienstregeling voor het busvervoer in West- en Oost-Brabant.

Met deze dienstregeling levert Arriva maatwerk dat aansluit op de gewijzigde reizigersaantallen en gewijzigde reispatronen samenhangend met de maatregelen geldend rondom het coronavirus.

Minder reizigers

Er zijn minder reizigers in het openbaar vervoer en ook reispatronen zijn de afgelopen periode duidelijk gewijzigd. Zo werken meer mensen thuis, wordt onderwijs meer op afstand gegeven en zijn scholen hun lestijden meer gaan spreiden. Arriva houdt in de uitvoering van de nieuwe dienstregeling rekening met de gewijzigde reizigersaantallen.

Frequentieaanpassingen

In de hele regio zijn er voor een aantal buslijnen frequentieaanpassingen. Daarnaast wijzigen op een aantal lijnen de vertrek- en aankomsttijden. Op zaterdagen worden voor een aantal buslijnen routewijzigingen doorgevoerd.

Op maat gemaakte, dienstregeling

Arriva heeft in de nieuwe dienstregeling rekening gehouden met de gewijzigde reizigersaantallen. Arriva monitort die aantallen continue en past de dienstregeling aan indien nodig. Zo kunnen we steeds een goede, op maat gemaakte, dienstregeling blijven bieden aan de reizigers.

  • Meer informatie én een overzicht van alle wijzigingen vinden de reizigers gemakkelijk terug in de reisplanners en/of via arriva.nl/brabant.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden