11-jarige Radjah zoekt een nieuw thuis

Foto: Dierenopvangcentrum Breda

Deze kat verblijft in één van onze pleeggezinnen, die zijn geselecteerd door het Dierenopvangcentrum Breda. Bij interesse kunt u direct zelf contact opnemen met het betreffende pleeggezin. Emailadres: bma.[email protected]

Al het contact loopt via het pleeggezin; het heeft dus geen zin om Dierenopvangcentrum Breda zelf te bellen en/of te mailen.

Radjah is een mooie dame van 11 jaar oud. Ze kwam in het asiel nadat haar vorige eigenaren afstand van haar deden. Ze is een zeer onzekere poes en daarom is het asiel niet de beste plaats voor haar. Dit is dan ook de reden dat ze naar een pleeggezin is gegaan. Ze kan nu goed geobserveerd worden en haar ontwikkeling kan beter in de gaten worden gehouden.

In het begin vond ze het niet fijn om geaaid te worden. Het pleeggezin kwam erachter dat Radjah artrose heeft in de rug en dat ze misschien daarom zich vooral veel terugtrok. Nu dat ze medicatie en speciaal voer hiervoor krijgt, merken ze dat Radjah graag een aai over haar bol wilt en een gezellige kat blijkt te zijn. Maar door het verleden is Radjah wel wat onzeker en het duurt soms even voordat ze gewend is aan de situatie.

We zoeken voor Radjah een huis waarin geen andere dieren zijn. En kinderen vanaf 12 jaar. Maar vooral zoeken we voor haar een plek met mensen die haar de tijd willen geven om zich te ontspannen. Dit zodat ze op haar eigen tempo zelf haar plek kan vinden. Ook zal Radjah na gewenning naar buiten willen. Een mogelijkheid voor haar om naar buiten te kunnen is dus een vereiste.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen