Bredase Rosita verrast met 100.000 euro van de VriendenLoterij

Foto: Jurgen Jacob Lodder

Een grote verrassing voor Rosita uit Breda. Zij won in de wekelijkse Bingotrekking van VriendenLoterij Bingo een bedrag van 100.000 euro!

VriendenLoterij-ambassadeur Gerard Joling bracht onlangs het feestelijke nieuws via een videogesprek. Rosita werd samen met haar man Jan verrast. Ze zijn compleet overdonderd als zij de cheque van 100.000 euro zien verschijnen: “Dat meen je niet!” roept Rosita. “We hebben een eigen oliebollenkraam, dus misschien gebruiken we dit bedrag wel voor een nieuwe kraam.”

Uitreiking op televisie

De uitreiking aan Rosita en Jan uit Breda was afgelopen zondag 14 maart te zien in ‘VriendenLoterij De Winnaars’. De uitzending is hier terug te kijken.

Win-win

Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. Minimaal 40 procent van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 46 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en bijna 3.300 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden