Back to work-out: samen sporten met andere (aanstaande) moeders

Foto: Mom in Balance

Dit jaar heeft ons meer dan ooit laten inzien hoe kostbaar onze gezondheid is, dus zorg goed voor jezelf. Na de vakantie is het drukke leven al weer in volle vaart bezig.

Eet gezond, slaap goed en kom (terug) in je sportroutine, oftewel time to get back to workout! Word fit en energiek en gun jezelf een wekelijks sportmoment met andere (aanstaande) moeders bij jou uit de buurt, heerlijk in de buitenlucht!

Mom in Balance trainingen

Bij Mom in Balance kun je tijdens èn na de zwangerschap in de frisse buitenlucht sporten onder professionele begeleiding. Er zijn trainingen voor tijdens de zwangerschap, vanaf 6 weken na de bevalling en vanaf 6 maanden na de bevalling. Voor elk wat wils! En gezellig samen met andere (aanstaande) moeders.

Mom in Balance is landelijk hét sportprogramma voor tijdens de zwangerschap (Zwanger Workout), een actief herstel na de bevalling (Back in Shape) èn voor moeders die graag meer energie willen ervaren en sterk willen blijven in de eerste jaren van het moederschap (Mpower). De workouts zijn ontworpen in samenwerking met gynaecologen en bekkenbodemtherapeuten, speciaal afgestemd op het zwangere, herstellende en fitte lichaam. Ook wordt er rekening gehouden met eventuele lichamelijke klachten, zodat er op een verantwoorde manier gesport kan worden.

Bij Mom in Balance train je lekker buiten, het hele jaar door, samen met gelijkgestemde vrouwen in dezelfde levensfase bij jou uit de buurt. De trainingen kun je zien als een functionele total body workout speciaal voor het zwangere, herstellende of fitte lichaam. Er is extra aandacht voor een sterke rug en stabiliteit van het bekken, bewustwording en daarna herstel van de bekkenbodemspieren en ook wordt er aan de conditie gewerkt via diverse met cardio oefeningen.

Hier in de buurt kun je 7 dagen per week sporten in verschillende parken en bossen in Etten-Leur, Breda, Oosterhout en Raamsdonksveer. Het is mogelijk om te switchen tussen de verschillende locaties, dus bijv. de ene les in Etten-Leur in het Schoenmakerspark en de andere les in het Liesbos of Mastbos in Breda.

Gratis proefles

Wil je zien of sporten bij Mom in Balance iets voor jou is? Boek dan een gratis proefles van de workoutvorm die het beste bij jou past via www.mominbalance.nl met kortingscode PRFEL (selecteer ‘proefles’). Je kunt meedoen op alle locaties in Breda, Etten-Leur, Oosterhout  en Raamsdonksveer.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden