Losse kaartverkoop NAC – Jong AZ in vol stadion

Foto: Creative Commons / Martijn Mureau

Met acht wedstrijden gespeeld, staat NAC met slechts zes punten op een 18e plaats in de Keuken Kampioen divisie. De komende wedstrijd speelt De Parel van het Zuiden thuis tegen tegen Excelsior (vrijdag 1 oktober), thuis tegen Jong AZ (vrijdag 15 oktober), uit tegen Volendam (maandag 18 ooktober) en thuis tegen MVV (vrijdag 22 oktober).

Op vrijdag 15 oktober mag NAC tegen Jong AZ opnieuw het stadion weer volledig vullen en dus losse tickets verkopen, na opnieuw een korte interlandbreak.

De kaartverkoop voor de wedstrijd tegen Jong AZ begint op maandag 27 september om 9:00 uur. Leden van de Club van 1912 hebben als eerste voorrang om tickets te bestellen. Een dag later, op 28 september, is het vanaf 9:00 uur de beurt aan (S)CC-kaarthouders van NAC. Op woensdag 29 september start de vrije verkoop.

Voor de B-Side zijn bij aanvang van de kaartverkoop nog 250 kaarten beschikbaar. Voor Vak G zijn nog 192 kaarten beschikbaar en voor de eretribune (F1 t/ F9) zijn nog 1200 kaarten te koop.

  • Wil jij er op 15 oktober bij zijn tegen Jong AZ? Ga dan maandag, dinsdag of woensdag naar www.nactickets.nl en bestel jouw kaart!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden