Lijst Pim Fortuyn Breda kiest Dienjes als lijsttrekker; ook Forum voor Democratie doet mee

Foto: LPF Breda

LPF Breda wil het geluid vertegenwoordigen binnen het rechtse segment van het politiek spectrum. Deze week werd Iwan Dienjes unaniem gekozen aan lijsttrekker van deze partij.

“Een partij die staat voor de Bredanaar, hun belangen, hun kansen, hun toekomst. Een partij die de stem vertolkt van de inwoners in Breda die het anders willen, die het beter willen en zich niet kunnen vinden in het beleid van de huidige lokale politiek. Lijst Pim Fortuyn is overduidelijk het alternatief op rechts in Breda.”, zo stelt de partij.

Wie is Iwan Dienjes?

Graag stel ik me aan u voor. Mijn naam is Iwan Dienjes, geboren en getogen in Breda en trots op onze prachtige stad. In 1975 geboren in de Blauwe Kei en opgegroeid in de Haagse Beemden. Ik studeerde in Breda en ben hier ook mijn loopbaan begonnen. De Bredase mentaliteit is mij letterlijk met de paplepel ingegeven.

Tijdens de laatste algemene ledenvergadering, hebben de leden mij unaniem voorgedragen en gekozen tot lijsttrekker van Lijst Pim Fortuyn Breda. Ik zie het als een enorme eer om in onze mooie stad de partij te mogen vertegenwoordigen. Met het gedachtegoed van Pim Fortuyn als basis, toegespitst op het heden en de toekomst, zal ik me met passie en betrokkenheid inzetten voor een nieuw, krachtig geluid binnen de Bredase politiek. Dicht bij de mensen, daadkrachtig en rechtvaardig.

“Het is tijd voor een beter Breda. Waar uw stem gehoord wordt en waar de Bredanaar weer op 1 komt te staan. Het is tijd voor verandering.”

“Breda, de prachtige stad die ons zo lief is. Een bruisende stad waar we wonen, werken, leven en genieten. Breda is echter ook een stad die zo veel beter kan, zo veel beter verdient, door het maken van de juiste keuzes voor haar inwoners. Wij zijn nu aan zet om die verandering te brengen met een daadkrachtig en rechts geluid. Een beter Breda waarbij we samen onze doelen bereiken. Met Lijst Pim Fortuyn Breda kiest u voor duidelijke standpunten en oplossingen voor onze stad, waarbij de Bredanaar centraal staat. Laten we samen kiezen voor die verandering met de komende gemeenteraadsverkiezingen!”, zo stelt de partij.

Forum voor Democratie

Ook Forum voor Democratie gaat volgend jaar deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen. Naast Breda doen ze dit in onder andere in Tilburg, Eindhoven, Roosendaal en Den Bosch. Vier jaar geleden deden ze alleen zelfstandig mee in Amsterdam. In 50 Nederlandse gemeentes zal de partij van Thierry Baudet deelnemen.

De gemeenteraadsverkiezingen zijn op woensdag 16 maart 2022. De vorige gemeenteraadsverkiezingen waren op 21 maart 2018.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen