Het weer met Piet Paulusma: kans op grondvorst met gladheid

Foto: Pexels

Vandaag de zon erbij maar ook bewolking en 8 of 9 graden. In het zuiden van Limburg 6 graden. In het noorden en in het gehele oosten meest bewolkt met een buitje. Een matige west tot noordwestenwind. In het Waddengebied vrij krachtig. Vanavond en vannacht kans op mist en dichte mist. Temperaturen ruim boven nul.

Dinsdag eerst nog lang kans op mist. De mist kan het overdag met name in het zuiden tot in de middag volhouden. Overdag 7 of 8 graden. De wind uit zuid tot zuidwest is zwak of matig. In de avond en in de nacht mist en dichte mist. Temperaturen tussen 2 en 4 graden. Op veel plaatsen grondvorst. Plaatselijk glad.

Woensdag

Woensdag bewolking en wat regen en overdag 5 tot 7 graden. Een matige tot vrij krachtige wind uit zuidwest tot noordwest. In de avond en nacht buien en buitjes met kans op een winters karakter, hagel en natte sneeuw. Temperaturen rond 1 of 2 graden en kans op grondvorst met gladheid.

Donderdag een paar (winterse) buien of buitjes, geregeld zon en 4 tot 6 graden. Een matige tot krachtige of harde wind uit noord tot noordwest. In de avond en nacht +1 tot -1 graden, een winters buitje en gladheid. Vrijdag wat regen en 5 tot 7 graden. Zaterdag meest droog en bewolkt. Zondag de zon erbij, droog en 7 graden.

 

Reacties

Cookieinstellingen