Leuk! 3D-puzzel Grote Kerk Breda te koop

Foto: inBreda

Was voorheen al het Rat Verleghstadion als 3D-puzzel te koop, nu is het de beurt aan de Grote Kerk van Breda.

“Nee, je hoeft echt geen volleerd knutselaar te zijn om de puzzel in elkaar te zetten”, beaamt Bouke Tuit van de Breda Store. Het bouwpakket dat uiteindelijk tot de Grote Kerk moet leiden, komt met een duidelijk stappenplan. “Vergelijk het met het boekje bij de LEGO. Ons ‘testteam’ deed er twee uur over, maar het is geen race. Je moet er vooral plezier aan beleven.”

Breed assortiment aan Breda-items

De 3D-puzzel is wederom een aanvulling op het toch al rijke assortiment van de Breda Store. “We zijn constant op zoek naar leuke nieuwe items waar onze klanten blij van worden. Zo hebben we onlangs ook al de Bredase Bierkast gelanceerd samen met diverse lokale brouwers. Maar we zijn bijvoorbeeld ook trots verkooppunt van Kielegat- en NAC-artikelen. Nee, we zijn daarmee geen VVV, ook al wordt die vergelijking al snel getrokken. Maar we promoten de stad natuurlijk wel, geheel op onze eigen manier.”

Donatie voor de Grote Kerk

Bij de verkoop van de 3D-puzzels van het NAC-stadion ging een deel van de opbrengst naar het NAC-museum. Zo’n samenwerking ligt volgens Bouke ook voor de hand met de Grote Kerk. “Het is hét icoon van de stad. Daar genieten we met z’n allen van. Hoe mooi is het dan om ook wat terug te doen? Zoals bijdragen aan de restauratie via de Vrienden van de Grote Kerk. Daar kijken we nu naar en zullen we bekend maken als het zover is.” De houten 3D-puzzels worden tot en met Pasen aangeboden voor de actieprijs van 34,95 (daarna regulier 39,95).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen