Musical Belle en het Beest 30 april te zien in Breda

Foto: Wim Lanser

Op zaterdag 30 april is de familiemusical Belle en het Beest te zien in Breda. De voorstelling zal te zien zijn in het Chassé Theater.

De musical is genomineerd voor de Publieksprijs Beste Musical van Musical Awards. Het is een voorstelling van Van Hoorne Entertainment.

Belle en het Beest

De musical gaat over het slimme, sprankelende meisje Belle die verder leert kijken dan het woeste uiterlijk van het Beest. Actrices Bettina Holwerda en Sita Vermeulen spelen afwisselend de rol van Belle in één van de meest romantische volkssprookjes. Ook Titus & Fien, een tovenaarsduo, zullen te zien zijn tijdens de voorstelling.

Bij Belle en het Beest zullen de mooiste kostuums te zien zijn en zijn de meest betoverende liedjes te horen. Het is een magische voorstelling voor de hele familie. Bekijk hier de trailer.

Kaarten

Kaarten voor Belle en het Beest De Musical zijn te bestellen via deze link.

Na afloop van de voorstelling kun je op de foto met de acteurs tijdens een meet & greet. Kom dus vooral in je mooiste kostuum naar het Chassé Theater.

Stemmen

Belle en het Beest staat op het moment in de top 3 voor de Publieksprijs Beste Musical van Musical Awards.

Wil je dat Belle en het Beest de Musical deze prijs wint? Dan kan je stemmen via deze link. Stemmen kan tot 25 april. Op 28 april, tijdens het Musical Award Gala, wordt de winnaar bekend gemaakt.

Reacties

Cookieinstellingen