Happy Ouders avond over veilig uitgaan, alcohol en opvoeding

Foto: Happy Ouders

We mogen weer! De kroegen zijn weer open, evenementen worden weer georganiseerd. Misschien staat uw puber ook te trappelen om weer naar een feestje te gaan en de remmen los te gooien.

Bent u benieuwd wat u als ouders / verzorgers kunt doen om dit in goede banen te leiden? Of wilt u de feiten en fabels over alcohol en drugs weten? Of gewoon benieuwd hoe het uitgaan in Breda er tegenwoordig uitziet? Dan is deze kroegentocht iets voor u!

U bezoekt het uitgaansleven in Breda dat populair is onder de jongeren en krijgt informatie over het puberbrein, veilig uitgaan, alcohol en drugs. En natuurlijk handige tips om hierover in gesprek te gaan met uw kind! Ook biedt Happy Ouders u de kans om uw vragen te stellen en in gesprek te gaan met andere ouders. De avond wordt begeleid door experts van diverse instellingen en het Helder Theater is aanwezig om herkenbare situaties voor te leggen en over in gesprek te gaan.

Wij nodigen u graag uit op woensdag 15 juni 2022 om deel te nemen aan deze LIVE editie van Happy Ouders. De kroegentocht zal om 19:30 uur starten en uiterlijk om 22:00 uur eindigen. U kunt daarna nog met andere ouders en de experts napraten.

Heeft u een kind uit de puberleeftijd (vanaf 14 jaar) en interesse in Happy Hours voor Happy Ouders? Meldt u zich dan vanaf nu aan op de volgende website: www.happyouders.nl. U ontvangt uiterlijk 10 juni de benodigde informatie (oa de startlocatie) per email.

Elk jaar geven ouders na afloop van de Happy Ouders avond aan, dat het een inzichtelijke avond was en dat ze deze met veel plezier hebben beleefd.

Let op, deze avond is speciaal voor u, dus zonder kinderen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen