Koopwoning van de week: Blokvucht 44 Breda

Foto: Funda / Zagers makelaars-taxateurs o.z.

Deze ruime en instapklare ‘Kadewoning’ met prachtig uitzicht over het water is gelegen in de jonge en populaire woonwijk ‘Waterdonken’. De wijk kenmerkt zich door veel groen en is omgeven door water en de mooie wandel- en fietsroutes van de naastgelegen Vuchtpolder.

De woning is hoogwaardig afgewerkt en beschikt over 4 (tot mogelijk 5) slaapkamers, een badkamer met o.a. een ligbad én inloopdouche en een ruime open keuken. De woning beschikt over een sfeervolle living, fraai uitzicht over het water, een prachtige zonnige tuin op het westen, een berging en er is voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving.

BOUWKWALITEIT
De woning is met goede materialen gebouwd, volledig geïsoleerd en de onderhoudsvriendelijke kunststof buitenkozijnen met voorzien van HR++beglazing. De schuifpui in de woonkamer is van aluminium. Ook is het hang- en sluitwerk voorzien van het politiekeurmerk Veilig Wonen. De woning wordt verwarmd en voorzien van warm water door een doorstroomapparaat aangesloten op stadsverwarming.

INDELING
BEGANE GROND
Hal met meterkast, trapopgang en toiletruimte met wandcloset en fonteintje; tuingerichte en lichte woonkamer met schuifpui naar de tuin, en ruime trapkast (ca. 30 m², ca. 5.65 x 5.10 m); compleet uitgevoerd keuken welke is voorzien inbouwapparatuur: 4-pits inductiekookplaat, afzuigkap, combi-oven, koelkast en vaatwasmachine; ruime, vrij gelegen achtertuin met achterom en gesitueerd op het westen. De vrijstaande berging is voorzien van elektra (ca. 2.80 x 1.75 m).

1e VERDIEPING
Overloop met trapopgang naar de 2e verdieping; slaapkamer I (ca. 5.20 x 3.00 m) gelegen aan de achterzijde; slaapkamer II (ca. 4.20 x 2.85/2.20 m) gelegen aan de voorzijde; slaapkamer III (ca. 3.45 x 2.05 m) gelegen aan de achterzijde; badkamer (ca. 2.80 x 2.25 m) gelegen aan de voorzijde en voorzien van ligbad, inloopdouche met thermostaatkraan, wandcloset en wastafelmeubel.

2e VERDIEPING
Riante slaapkamer IV van 38 m² met prachtig uitzicht aan de voorzijde over de waterpartij. De hoogte van deze kamer is 3.90 m onder de nok. Er is bergruimte in het knieschot achter en verder bevinden zich hier de aansluitingen voor was- en droogapparatuur en de unit mechanische ventilatie.
Deze kamer is groot genoeg om twee slaapkamers en een hobbykamer en/of 2e badkamer te creëren.

Bron: Funda.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen