Stichting Happy Hippo krijgt € 2.500 van Kiwanis Breda-Aa of Weerijs

Foto: Happy Hippo

Damesserviceclub Kiwanis Breda – Aa of Weerijs kon op 17 oktober een cheque overhandigen aan Margriet van Oostrom-Huibers, initiatiefneemster van Happy Hippo. Het bedrag werd bijeengebracht door kaartverkoop voor de jaarlijkse ‘Ladies at the movies’ avond.  Het geld gaat naar het project Dreamy Dolphin.

In dit project maken de vrijwilligers van Happy Hippo welkomstassen voor kinderen en jong volwassenen die opgevangen worden in de crisisopvang voor huiselijk geweld. Deze kinderen zijn gevlucht met hun moeder of hebben te maken met eerwraak. In de omgeving Breda worden zij opgevangen bij de Safegroup Breda of Sterkhuis in Goirle.  Zij worden in deze omgeving verder begeleid om weer een veilige toekomst op te bouwen.  De kinderen hebben vaak plots hun huis en eigen bed moeten verlaten en krijgen van Happy Hippo een tas met spulletjes om ze toch wat troost te bieden en iets voor zichzelf te hebben.

Kiwanispresidente Lizette van Doorn zei trots te zijn op dit prachtige resultaat. Dat het doel van de Kiwanis zo goed dient: “serving the children of the world”.

Kiwanisclub Breda Aa of Weerijs wil uitbreiden
Deze damesserviceclub bestaat nu uit 13 leden en is op zoek naar actieve vrouwen met een groot hart. Voor de club is onderlinge vriendschap en gezelligheid net zo belangrijk als de wil om ook maatschappelijk een steentje bij te dragen. Door heel het jaar activiteiten te organiseren –al dan niet gericht op het goede doel- wordt die onderlinge band verstevigd.  Op de website is een overzicht van die activiteiten te zien!

9 november: kennismakingsavond
Op woensdagavond 9 november is de club bijeen bij restaurant De Peer, Oude Liesboslaan 172, Breda. Als je belangstelling hebt, kom dan tussen 20.30 en 21.30 uur even langs voor een informele kennismaking.

Ook via de website kun je je aanmelden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen