Gratis activiteiten voor mantelzorgers in Breda

Foto:

1 op de 3 Nederlanders van 16 jaar en ouder geven mantelzorg. Speciaal voor alle mantelzorgers in Breda zorgt StiB samen met andere organisaties in de Week van de Mantelzorg voor leuke gratis activiteiten speciaal voor mantelzorgers. Zo zorgen wij dat ze de aandacht krijgen die ze verdienen.

Het programma van de Week van de Mantelzorg (7 tot en met 13 november) is heel divers. Daardoor zit er voor iedereen een geschikte activiteit bij. Wat denk je van een theatervoorstelling over dementie ‘Je kunt me gerust een geheim vertellen’? Of een informatieve themabijeenkomst ‘Vraag het de notaris’? Of ga je juist voor een leuke rondleiding in het Stedelijk Museum?

Classic Night Concert!
Een bijzondere activiteit in de Week van de Mantelzorg is het Classic Night Concert! Op zaterdag 12 november organiseert StiB in samenwerking met de gemeente Breda, Breda Senior en Stichting Classic Night Concerts een feestelijke concertavond in de Grote Kerk in Breda. Geniet van een avondvullend programma op deze prachtige locatie. Voor iedere mantelzorger zijn 2 gratis kaarten beschikbaar. Wil je meer dan 2 kaarten? Of ben je geen mantelzorger en wil je hier graag bij zijn? We verkopen ook losse kaarten. Deze zijn te verkrijgen bij Boekhandel Kemenade & Hollaers (Ginnekenweg 52-52 Breda) of via Stichting Classic Night Concerts (stichtingcnc.nl)

Kijk voor het hele programma op Week van de Mantelzorg 2022 (stib-breda.nl) en meld je gratis aan. Alle mantelzorgers in de gemeente Breda zijn van harte welkom! Wees er snel bij, want vol = vol.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen