Koopwoning van de week: Marksingel 18 Breda

Foto: Funda / KIN Makelaars Breda

Dit verrassend ruime woonhuis is gelegen aan één van de mooie singels in het fijne centrum van Breda en beschikt o.a. over een stadstuin/patio, dakterras, woonkamer, dichte keuken, moderne badkamer op de verdieping, 2 ruime slaapkamers, bijkeuken, houten tuinoverkapping en achterom.

De gehele woning is de afgelopen jaren goed onderhouden en grotendeels gemoderniseerd. Alle wanden in de woning zijn voorzien van spachtelputz wandafwerking. Alle kozijnen zijn uitgevoerd in kunststof (vernieuwd in 2000+2006) en voorzien van isolerende beglazing. Tevens zijn in 2012 alle dakpannen vernieuwd.

Indeling

Begane grond:
Hal/entree waarin de meterkast met uitgebreide groepenkast (8 groepen), toiletruimte en toegang tot de living. De sfeervolle woonkamer (ca. 10.33 x 5.16 m.) met laminaatvloer, trapkast, houtkachel, trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot de keuken. De dichte keuken (ca. 2.97 x 2.40 m.) is voorzien van een nette hoekopgestelde keukeninrichting met granieten aanrechtblad, gaskookplaat, afzuigkap, oven, koelkast en vaatwasmachine. De bijkeuken (ca. 1.45 x 2.40m.) is betegeld en voorzien van de aansluitingen voor was- en droogapparatuur.

Eerste Verdieping:
Ruime overloop met vaste kast, c.v. kast en toegang tot de badkamer en de twee slaapkamers.
Slaapkamer I (ca. 3.63 x 3.96m.) gelegen aan de achterzijde met toegang tot het dakterras.
Het dakterras (ca. 5.02 x 2.80m.).
Slaapkamer II (ca. 2.72 x 4.56 m.) gelegen aan de voorzijde met praktische schuifkast.
De badkamer (bouwjaar 2012, ca. 3.72 x 2.35m.) is voorzien van whirlpool, inloopdouche, wastafelmeubel, 2e (wand)closet en lichtkoepel.
C.v. kast met opstelplaats voor de c.v. combiketel (Remeha, bouwjaar 2013).

Tuin:
De stadstuin/patio (ca. 4.50 x 3.00m.) is bereikbaar via de keuken en voorzien van kunstgras, een houten overkapping en een achterom.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen