Hostingvergelijker.nl: dé onafhankelijke hosting vergelijker

Foto:

Sinds de start in 2019 is Hostingvergelijker.nl uitgegroeid tot dé vergelijkingswebsite voor uiteenlopende hosting producten. Het doel van Hostingvergelijker.nl is om consumenten en hostingproviders dichter bij elkaar te brengen. Door het grote aanbod aan hostingproviders in Nederland zie je soms door de bomen het bos niet meer. Hostingvergelijker.nl vergelijkt het aanbod van de meest prominente hostingproviders in Nederland met elkaar, zodat je gemakkelijker kunt kiezen welke hosting het beste bij jou past.

Precies Internetbureau & Hostingvergelijker.nl

Hostingvergelijker.nl is onderdeel van Precies Internetbureau te Breda, een bedrijf dat maatwerk WordPress websites en webshops ontwikkelt voor uiteenlopende klanten in het MKB. Hosting is vaak taaie stof en voor veel mensen is het onduidelijk wat hosting precies is, wat je ermee kunt en waarom je het nodig hebt. Joep van Dongen en Dennis van Gageldonk, eigenaren van Precies Internetbureau, hopen daar met Hostingvergelijker.nl verandering in te brengen. Hostingvergelijker.nl is een platform waar bezoekers alle hostingproviders en hostingdiensten met elkaar kunnen vergelijken. Naast de mogelijkheid tot het vergelijken van hosting, biedt de website ook veel informatie over alle verschillende hosting oplossingen. Hierdoor weet je een stuk beter waar je mee bezig bent. Dat kan handig zijn als je iets specifieks zoekt, zoals hostingproviders die WordPress hosting aanbieden voor jouw (nieuwe) WordPress website.

Top 10 best beoordeelde hostingproviders

Alle hostingproviders in Nederland kunnen zich gratis aanmelden op Hostingvergelijker.nl. Zij krijgen dan een profiel waar bestaande klanten hun beoordeling kunnen achterlaten. Op basis van deze beoordelingen berekent de website een gemiddelde score. Handig, want aan de hand daarvan kan Hostingvergelijker.nl altijd een actuele top 10 opstellen van best beoordeelde hostingproviders. Om de score relevant te houden, worden enkel de beoordelingen van de afgelopen 12 maanden meegerekend. Benieuwd naar de meest actuele stand van zaken? De scores worden elke nacht bijgewerkt om de top 10 up to date te houden.

De keuzehulp: een hosting pakket dat aansluit bij jouw wensen

Hostingvergelijker.nl is gemaakt om iedereen te helpen bij het kiezen van een hostingprovider en het meest geschikte hostingpakket. Precies Internetbureau ontwikkelde daarvoor een handige keuzehulp. Aan de hand van een aantal simpele vragen wordt bepaald welke hostingpakketten het meest in aanmerking komen voor jouw website. Door niet-passende hostingproviders uit de resultaten te elimineren, blijft een aanbod over dat voldoet aan de wensen en eisen van de bezoeker. Dat scheelt aanzienlijk bij het maken van een goede keuze!

Niet tevreden over je hosting? Gebruik de overstapservice!

Heb je een trage website, ben je niet tevreden over de service of heeft je huidige hostingprovider de prijzen flink verhoogd? De overstapservice van Hostingvergelijker.nl geeft advies op maat. Aan de hand van jouw huidige situatie laat de overstapservice je precies zien welke hostingproviders in aanmerking komen om jouw website succesvol te hosten.

Hostingvergelijker.nl heeft zijn website vernieuwd

Sinds de oprichting van Hostingvergelijker.nl is er voortdurend hard gewerkt aan het toevoegen, uitbreiden verbeteren van de functionaliteiten. Maar nu, drie jaar later, was de website toe aan een nieuwe look and feel. De vernieuwde website heeft een frisse uitstraling én een betere inrichting, waardoor bezoeker nog sneller en beter geholpen kunnen worden. Nieuwsgierig? Neem dan gauw een kijkje op Beste hosting providers van 2022 vergelijken – Hostingvergelijker.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen