Nieuwe dragshow in heropende broedplaats Electron

Foto:

House of Salvia is een drag house dat zich richt op toegankelijke drag events. Ze creëren met In het Nest een safe space voor drag en ze vinden belangrijk dat iedereen zich welkom voelt bij House of Salvia. Ook als je nog nooit bij een dragshow geweest bent, maar wel nieuwsgierig bent, is House of Salvia de plek voor je.

Dit draghouse staat bekend om een liefdevolle sfeer, maatschappelijke betrokkenheid, gecombineerd met een flinke dosis humor. House of Salvia geeft je een boodschap mee om over na te denken. Je ziet er de hele avond nieuwe dingen – en je wordt er zelf ook gezien. Ook als je zelf geen drag queen bent, maar gewoon nieuwsgierig.

De artiesten hebben ieder een eigen talent dat in de ‘reguliere’ wereld niet snel tot zijn recht zou komen. Daarom vindt House of Salvia het juist belangrijk om deze artiesten een platform te bieden. Electron host deze drag show die in 2023 vaker in de kunstenaarsbroedplaats gaat plaatsvinden.

Line-up: Jurine van Gisteren, Jolonda, Vicky ViQueen, Liza Salvia en Emily Salvia.

Tickets zijn verkrijgbaar via het ‘pay what you can’ principe om de laagdrempeligheid te behouden. Zo zijn er tickets voor € 12.50, € 15.00 en voor € 17.50 -.

Over Electron

Electron is de culturele broedplaats waar cultuurliefhebbers, professionele kunstenaars en vormgevers maken en ontmoeten. Electron biedt initiatieven als House of Salvia een podium waar zij kunnen experimenteren met nieuwe concepten.

Bezoekersinformatie:

Tickets: Electron en House of Salvia willen graag dat ieder met elk budget deze mooie avond kan meemaken. Daarom geldt er ‘pay what you can —> Tickets bestel je hier

House of Salvia

  • Zaterdag 4 februari
  • Tijd: 19:00 tot 23:00
  • Bezoekadres: Electron | MotMot Gallery, Belcrumweg 19, 4815 HA, Breda
  • Website l Facebook 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen