Geslaagd internationale squash toernooi BRESS Breda Open

Foto: BRESS

Na vier dagen internationale squashers te mogen verwelkomen bij de tweede editie van het BRESS Breda Open toernooi was het zondag tijd voor de laatste dag. Een dag die in het teken stond van finales van zowel het Satellite 1K als het Challenger 5K toernooi dames en heren. 

Om 12:00 was het de beurt aan het Satellite 1K toernooi met de Nederlandse dames Fleur Maas en Megan van Drongelen. Fleur Maas wist te winnen van Megan van Drongelen en ging met de eerste plek naar huis. Op baan 1 stonden de Deen, Theis Houlberg en Nieuw Zeelander, Elijah Thomas oog in oog met elkaar. Thomas wist net Houlberg in een spannende pot te verslaan.

De finalisten van het Challenger 5k toernooi mochten om 14:00 en 15:00 de baan op. De 16-jarige Amerikaanse Riya Navani nam het op tegen de 18-jarige Egyptische Haya Ali. Ali was te sterk voor Navani en won met 3-0. Daarna stonden de Ier, Sam Buckley en Indier, Velavan Senthilkumar op de baan. Senthilkumar was te sterk voor Buckley en ook hij won met 3-0. Buckley mocht net zoals vorig jaar naar huis met een tweede plek. Beide winnaars van het BRESS Breda Open 2023 Challenger 5K toernooi gaan naar huis met maar liefst $1000 en 100.000 punten voor internationale ranking.

Na de finales was het tijd om te proosten op een geslaagde editie. We willen al onze sponsoren van dit jaar bedanken voor hun inzet; Lean Forms, St.St Vastgoed Adviseurs, Student Inhuren.nl, Van Iersel Luchtman Advocaten, Decathlon, Traiteur en Catering Rommens en de Gemeente Breda. 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen