Stafford Suus deze week in de spotlight

Foto: Dierenopvangcentrum Breda
Hallo iedereen! Deze week is het mijn beurt. Ik hou er eigenlijk niet zo van om in de spotlight te staan, maar ook ik wil graag een nieuw baasje vinden. Ik ben op pad geweest met twee vrijwilligers naar het bos. Op zich vind ik dit wel heel erg leuk, maar ook wel spannend.
De auto vind ik eigenlijk het meest spannend, dus wil ik eerst even op de voorstoel zitten. Gelukkig krijg ik genoeg lekkers! Eenmaal aangekomen in het bos vind ik het dan toch wel erg leuk. Als ik bij mensen ben die ik vertrouw, durf ik veel meer. Ik vind het heerlijk om te snuffelen, maar oefeningen doen voor een snoepje is ook heel leuk. Het bos heeft ook van die leuke paadjes waar ik doorheen kan sprinten. Mijn begeleiding had aan het einde wel een heel avontuurlijke route gekozen… Dat vond ik iets te spannend, dus moest ik even gedragen worden. Dan heeft de vrijwilliger ook haar workout weer gehad.
Knuffelen doe ik eigenlijk het liefste, maar wel op een voor mij vertrouwde plek.
Ik zit al wel een tijdje in de opvang terwijl iedereen mij zo lief vindt. Ik zou zo graag een eigen baas vinden die mij kan leren dat niet alles eng is en waar ik heel de dag mee kan knuffelen. Deze week gaan jullie mij nog vaker zien op de Facebookpagina van het asiel.  Hopelijk tot dan!
Kusjes, Suus
Wilt u nog meer weten over Suus? Kijk dan op onze site voor meer informatie.

Dierenopvangcentrum Breda

  • Oude Baan 60
  • 4825 BL Breda
  • 076-5712712
  • Openingstijden ma t/m za van 11.00 uur tot 16.00 uur
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen