Inschrijvingen voor de Singelloop 2023 starten maandag 1 mei

Foto: Jack Janssen Fotografie

Op 1 mei 2023 start de inschrijving voor de 36e Singelloop, het jaarlijkse hardloopevenement in het centrum van Breda. Op zondag 1 oktober 2023 zullen duizenden hardlopers door de straten van onze mooie stad rennen en de sfeer van de Singelloop ervaren.

Nederlands Kampioenschap halve marathon
In samenwerking met de KNAU zal tijdens deze 36e editie van de Bredase Singelloop het NK halve marathon gehouden worden. Op de finishlijn naast de Bredase Grote Kerk zullen toplopers gaan bepalen wie zich Nederlands Kampioen mag noemen. De kersverse Nederlands kampioen zal direct na afloop van de race in de Grote Kerk gehuldigd worden.

Club Battle
Dit jaar is er een nieuw onderdeel toegevoegd aan de Bredase Singelloop: de Club Battle. Verenigingen kunnen nu tegen elkaar strijden om de titel van beste club. Deze nieuwe toevoeging biedt een leuke en uitdagende manier om samen met je vereniging deel te nemen aan de Bredase Singelloop. Er worden drie geldprijzen uitgereikt aan de verenigingen. De Club Battle is een samenwerking met Breda Actief en het Jeugdfonds Sport & Cultuur Breda.

Afsluiting van de binnenstad
Op zondag 1 oktober 2023 is de binnenstad niet bereikbaar tussen circa 7.00 uur en 18.00 uur. Het advies is om voertuigen op zaterdag 30 september 2023 buiten de singels te parkeren Na 18:00 uur is de stad weer normaal bereikbaar voor zowel in- als uitrijdend verkeer.

Grootse ééndaagse evenement van Breda
De Bredase Singelloop wordt georganiseerd door zo’n 650 vrijwilligers en is het grootste ééndaagse evenement van Breda.

We verwachten dat de Singelloop in 2023 weer net zo populair zal zijn als voorgaande jaren en dat er veel deelnemers zullen zijn. Tijdig inschrijven biedt de volgende voordelen:

  • Tot 40% goedkoper
  • Je bent verzekerd van een startplekje op jouw favoriete afstand
  • Jouw eigen naam op het Singelloop startnummer
  • Jouw persoonlijke startnummer wordt thuisgestuurd

Inschrijven kan vanaf 1 mei 2023 via de website van de Singelloop.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen