Dansen bij Danscentrum Goetjaer is niet alleen leuk, maar ook heel gezond!

Foto:

Dansles is de leukste les die er is. Het is fijn om er een gezellig en sportief avondje uit van te maken bij Danscentrum Goetjaer in Etten-Leur. En wat is nog leuker dan samen met je partner eventjes tijd nemen voor jullie zelf? Uit diverse wetenschappelijke onderzoeken blijkt bovendien dat dansen nog eens heel gezond is voor geest en lichaam.

Dansles is voor iedereen

Iedereen kan terecht bij Danscentrum Goetjaer in Etten-Leur. Er wordt 7 dagen per week dansles verzorgd voor elk niveau volgens het lesrooster.

Van beginners tot aan wedstrijddansers zijn er meerdere groepen per week. Een groot voordeel hiervan is dat er veel inhaalmogelijkheden zijn. Dat is fijn als je in de zorg of in ploegendienst werkt, maar ook als je een keertje ziek bent of op vakantie bent geweest.

Als je de les lastig vindt, dan kun je, zonder extra kosten, meerdere keren per week komen. Er is altijd wel een parallelgroep om in te dansen. Stel dat je het gewoon fijn vindt om meer te bewegen, ook dan ben je van harte welkom. Je mag, indien mogelijk, 2-3 keer per week dezelfde dansles volgen zonder extra kosten. Dát is de extra service die Danscentrum Goetjaer aanbiedt!

Heb je eerder gedanst?

Heb je samen al eerder gedanst, dan hoeven jullie natuurlijk niet opnieuw te beginnen bij een beginnersgroep. Het is van belang dat jullie instromen bij een groep waar jullie je prettig bij voelent en aansluit bij wat jullie al kunnen. Voor paren die al lang dansen heeft Danscentrum Goetjaer diverse groepen waarin ze hun eigen programma kunnen blijven doen en waar dan op wordt voortborduurt.

“Weddingdans” of “bruiloftsdans”

Trouwen, daar hoort een openingsdans bij! Wat is nog leuker dan op de mooiste dag van jullie leven het feest te starten met een mooie wedding/bruiloftsdans? Danscentrum Goetjaer begeleidt jullie graag met het doen van zoiets speciaals.

Geen partner?

Als je geen danspartner hebt kan de dansschool kijken of er iemand is die met je wilt dansen. Een andere mogelijkheid is de afdeling Dance for one. Dansen waar je geen danspartner voor nodig hebt.

Zomerseizoen

Ook tijdens de zomermaanden kan er worden gedanst. Danscentrum Goetjaer heeft een mooi zomerseizoen.

Kom dansen bij Danscentrum Goetjaer Etten-Leur

Eigenlijk is alles mogelijk bij Danscentrum Goetjaer. Hoofdzaak is dat je goed leert dansen. Daarnaast is het belangrijk dat het gezellig is en je je thuis voelt in deze sfeervolle dansschool op een A-locatie. Zien we je in de zaal?

Danscentrum Goetjaer
van Bergenplein 17
4871 CD Etten-Leur
www.goetjaer.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen